ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

1 April, 2023 - 23:20

Η ιστορία επαναλήφθηκε, ξανά 1-0 ο Ιωνικός τον Αστέρα

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε σε αρκετά σημεία με την προηγούμενη συνάντηση των δύο πλευρών, ο Ιωνικός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην μάχη της παραμονής.

 

Το ματς

Η ομάδα της Νίκαιας ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, απειλώντας κυρίως από τα δεξιά με τα ανεβάσματα του Μύγα. Αυτός ήταν που δημιούργησε και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο ένατο λεπτό. Ο Σεμπά του πέρασε την μπάλα, αυτός σέντραρε και ο Νταβίντ Καρμονά έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό για δέκα ακόμη λεπτά, όποτε ο Αστέρας πήρε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς να «δοκιμάσει», ωστόσο, τον Χουτεσιώτη. Οι παίκτες του Ιωνικού αρκέστηκαν στο να χτυπούν τις αντεπιθέσεις με τους Μάντζη και Φατιγκά κυρίως. Το τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου είχε αρκετά νεύρα και πάθος, με τον ρυθμό να χαλάει μέχρι ο διαιτητής να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους Αρκάδες να παρουσιάζουν αισθητή βελτίωση, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και τους Νικαιώτες να αμύνονται σθεναρά και προσπαθούν να βρουν φάσεις κυρίως με ατομικές ενέργειες των επιθετικών του. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων το παιχνίδι κύλησε μέχρι το 75' χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν οι δύο τερματοφύλακες.

 Κάπου εκεί το παιχνίδι άναψε για τα καλά. Ο Μασάς βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και πέρασε μια μπαλιά παράλληλα προς την γραμμή, δεν βρέθηκε, όμως, κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ήταν σειρά του Σεμπά να φτάσει κοντά στο γκολ. Ο ρυθμός είχε ανέβει επίπεδο και ο Αστέρας βρήκε μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μπαράλες στο 78'. 

Τα τελευταία λεπτά βρήκαν τους Αρκάδες να πιέζουν ασφυκτικά τους γηπεδούχους και την κεφαλιά του Ιγκλέσιας να περνά λίγο άουτ στο 89'. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου «καρδιοχτύπησαν» στις καθυστερήσεις κατάφεραν να προστατεύσουν το προβάδισμα τους και να πάρουν την νίκη.

 

Με το τρίποντο αυτό, ο Ιωνικός ξεκόλλησε από τον «πάτο» της βαθμολογίας και συνεχίζει με ανανεωμένες ελπίδες τα πλέι-άουτ. Επτά πόντους παραπάνω, στους 28, ο Αστέρας, που δεν απειλείται ουσία με υποβιβασμό, αλλά θα υπάρξει σίγουρα προβληματισμός για την ήττα.