ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 November, 2023 - 20:33

Categories: 

Η καλύτερη λύση για την άμυνα του Ολυμπιακού

Η ονοματολογία καλά κρατεί για τον Ολυμπιακό. Καθημερινά και νέα ονόματα εμφανίζονται στο προσκήνιο. Παίκτες προτείνονται συνεχώς στους «ερυθρόλευκους» σε ό,τι αφορά τις θέσεις που αναζητούν ενίσχυσης.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν την αγορά για απόκτηση στόπερ και έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, δίχως όμως κάτι περισσότερο από αυτό για την ώρα. Ένα από αυτά είναι του Γκαστόν Ερνάντες, ο 25χρονος αμυντικός της Σαν Λορέντζο, είναι από το καλοκαίρι στο μικροσκόπιο (όταν είχε γραφτεί για πρόταση 4 εκατ. ευρώ αλλά οι Αργεντινοί δεν ήθελαν να τον παραχωρήσου) και έχει το επιπλέον ατού πως διαθέτει ισπανικό διαβατήριο.

Μια ακόμα περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στην λίστα είναι ο 33χρονος Χοσέ Λουίς Παλομίνο, Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό που προσπάθησε να πάρει το καλοκαίρι, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Παλομίνο να έχει βεβαίως τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι Πειραιώτες.

 

Αντίθετα, το προνόμιο του κοινοτικού διαβατηρίου δεν έχει ο Φελίπε, ο 34χρονος Βραζιλιάνος στόπερ της Νότιγχαμ, που πιάνει θέση ξένου τη στιγμή που ήδη υπάρχουν έξι τέτοιοι (πέντε μπορούν να βρίσκονται στην αποστολή) στο ρόστερ, οι Ροντινέι, Πορόζο, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά και Ελ Κααμπί.

 

Ομάδα: