ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 March, 2023 - 23:49

Categories: 

Η Λάτσιο … απέδρασε από την έδρα της Νάπολι και «βλέπει» Champions League (0-1)

Η Λάτσιο έκλεισε το σπίτι της Νάπολι! Ο Μαουρίτσιο Σάρι πλήγωσε την πρώην ομάδα του, επικρατώντας 1-0 μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και τους «λατσιάλι» να φεύγουν νικητές για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια από το εν λόγω γήπεδο.

Ένα τρίποντο που ανεβάζει προσωρινά μόνη δεύτερη τη Λάτσιο, η οποία δείχνει ικανή για να διεκδικήσει μια θέση στην τετράδα και στο Champions League της νέας σεζόν, ενώ την ίδια ώρα υποχρέωσε τους «παρτενοπέι» στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα στη Serie A οι οποίοι έχουν χτίσει βέβαια μια απόσταση ασφαλείας (+17) από τους διώκτες τους.

Η Λάτσιο μπήκε φουριόζα στο ματς, έχοντας μια πολύ καλή στιγμή μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουίς Αλμπέρτο, ο Βεσίνο έπιασε τη γυριστή κεφαλιά αλλά ο Ντι Λορέντσο με τρομερή τοποθέτηση έδιωξε πάνω στη γραμμή και κράτησε το 0-0 πολύ νωρίς στο ματς.

Στην συνέχεια το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν χώρους και να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, με το 0-0 να μένει φυσιολογικά μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Η Νάπολι μπήκε πιο καλά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο η ομάδα του Σπαλέτι δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ στο 68ο λεπτό. Ο Βεσίνο με φοβερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ, με τον Μέρετ να μην μπορεί να αντιδράσει για το 1-0.