ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

12 August, 2023 - 23:59

Categories: 

Η Λειψία διέσυρε την Μπάγερν και πήρε το Σούπερ Καπ!

Μπορεί τα προηγούμενα τρία Σούπερ Καπ Γερμανίας να κατέληξαν στην τροπαιοθήκη των Βαυαρών, όμως, σήμερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς η Λειψία τους συνέτριψε με  0-3.

 

Το ματς

Οι «ταύροι» μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρόπαιο και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ντάνι Όλμο που βρέθηκε στο σωστό σημείο, την σωστή στιγμή.

 

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, οι «ταύροι» διπλασίασαν το προβάδισμα τους, με τον Βέρνερ να βγάζει τον Όλμο στο ένας εναντίον ενός και εκείνον να μην αστοχεί.

 

• Οι αλλαγές του Τούχελ δεν είχαν αποτέλεσμα 

Στο ημίχρονο ο Τούχελ έκανε τρεις αλλαγές, προσπαθώντας να βρει αντίδραση από την ομάδα του, αλλά οι Βαυαροί ήταν φλύαροι με την μπάλα στα πόδια.

Ο Γερμανός τεχνικός πέρασε το νέο - και ακριβό - απόκτημα της ομάδας του, Χάρι Κέιν, στο 64', χωρίς, όμως αυτός να καταφέρει να επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού.

 

• Ο Όλμο «καθάρισε» την νίκη 

Τέσσερα λεπτά, μάλιστα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι (ο τελικός έγινε στο Αλιάνζ Αρίνα) κέρδισαν πέναλτι και ο Ισπανός φορ νίκησε για τρίτη φορά τον κίπερ Ούλριχ για το 0-3.

 

Η Λειψία διαχειρίστηκε,έπειτα, το προβάδισμα της και κατέκτησε, έτσι, το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Γερμανία.