ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

4 February, 2023 - 19:16

Categories: 

Η Ντόρτμουντ διέσυρε την Φράιμπουργκ, η Ουνιόν ξανά στην κορυφή

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν ασταμάτητη απέναντι στη Φράιμπουργκ και τη συνέτριψε με 5-1 στο «Βεστφαλενσταντιόν». Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν από νωρίς δύσκολα στον εαυτό τους, όταν ο Σιλντίλα απεβλήθη αφού δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά (15' και 17'). Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Σλότερμπεργκ, ενώ η Φράιμπουργκ απάντησε με τον Λούκας Χούλερ στο 45'. 

Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι και βρήκαν δίχτυα τέσσερις φορές. Ο Αντεγέμι έκανε το 2-1 στο 48', μετά από μια ωραία συνεργασία με τον Μπέλινχαμ και στο 51' ο Σεμπάστιαν Χάλερ σκόραρε το πρώτο του επίσημο γκολ για τους Βεστφαλούς, αξιοποιώντας τη σέντρα του Γκερέρο. Στο 69' ο Μπραντ με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Φλέκεν, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Ρέινα στο 82'.

Με αυτή τη νίκη η Ντόρτμουντ έπιασε την Μπάγερν στους 37 βαθμούς και συνεχίζει να ελπίζει για κατάκτηση του τίτλου. Από την άλλη, η Φράιμπουργκ έμεινε στους 34 πόντους και έπεσε στην έκτη θέση.

Στο Βερόλινο, η Ουνιόν μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τους τρεις πόντους, επικρατώντας της Μάιντς με 2-1. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Μπέρενς στο 32, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι τους Ίγκβαρτσεν στο 79', όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Σιεμπατσό σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην Ουνιόν, η οποία επέστρεψε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Η Λειψία ήταν η μεγάλη χαμένη της ημέρας, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Κολωνία εντός έδρας και έπεσε στην τέταρτη θέση.

Στα άλλα ματς, η Άιντραχτ κέρδισε με 3-0 τη Χέρθα, μένοντας ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και η Μπόχουμ πήρε μια εντυπωσιακή νίκη, διασύροντας με 5-2 τη Χόφενχαϊμ.