ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 December, 2022 - 15:15

Categories: 

Η ρήτρα του Γκονζάλο Ράμος έκοψε την όρεξη στους «μνηστήρες»

 

Αρκετά προνοητική ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το «ξεπέταγμα» του Γκονζάλο Ράμος στο Παγκόσμιο Κύπελλο υπήρξε η Μπενφίκα.

Ο 21χρονος διεθνής Πορτογάλος επιθετικός θάμπωσε το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι με την εκπληκτική του εμφάνιση και το παρθενικό του χατ-τρικ στο εντυπωσιακό 6-1 επί της Ελβετίας

Όσοι… γλυκάθηκαν ωστόσο από την εμφάνισή του ή ανακάλυψαν τώρα την αξία του (καθώς ήδη έχει δώσει τα διαπιστευτήρια τους στους «αετούς») θα χρειαστεί να ξηλωθούν για τα καλά αν θέλουν να τον αποκτήσουν.

Κι αυτό διότι η ομάδα του (με την οποία μετρούσε ήδη 14 γκολ και 6 ασίστ σε 21 συμμετοχές πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ) έχει φροντίσει να του βάλει «αλμυρή» ρήτρα αποδέσμευσης.

Κάθε νέος ενδιαφερόμενος λοιπόν θ’ ακούσει αυτό που άκουσαν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ το περασμένο καλοκαίρι (πριν κάνουν τελικά πίσω), ότι θα πρέπει δηλαδή να «σκάσουν» 120 εκατ. ευρώ.