ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

17 May, 2023 - 03:16

Categories: 

Η ρεβάνς-θρίλερ Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης ζωντανά στο MEGA, oι Τελικοί Ανατολής και Δύσης του ΝΒΑ αποκλειστικά στην COSMOTE TV και αφιέρωμα στις εκλογές 2023 στο Intronews.gr!

Η ρεβάνς-θρίλερ Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης που θα κρίνει την ομάδα που θα βρεθεί στον φαντασμαγορικό τελικό του UEFA Champions League έρχεται ζωντανά στο MEGA την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 22:00.

 

Η δράση ξεκινά από τις 21:00 με πλούσιο ρεπορτάζ για την προετοιμασία των δύο μονομάχων που έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς μετά την ισοπαλία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Στις 22:00 η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον ασταμάτητο Χάαλαντ υποδέχεται στο Μάντσεστερ τους πρωταθλητές Ευρώπης του Κάρλο Αντσελότι στο τελευταίο βήμα για τον μεγάλο τελικό. Τον αγώνα περιγράφουν ο Κώστας Βερνίκος και ο Αντώνης Κατσαρός.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, έρχονται δυνατές αναλύσεις για τις ομάδες του τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 10 Ιουνίου.  Τις εκπομπές παρουσιάζει ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και σχολιάζει ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

 

Οι Τελικοί Ανατολής και Δύσης του ΝΒΑ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι Τελικοί Ανατολής και Δύσης του NBA έρχονται με απόλυτο προορισμό τα «παρκέ» της COSMOTE TV. Τέσσερις ομάδες απέμειναν για τη διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή και θα ριχτούν στην «μάχη» των Conference Finals που κάνουν «εκκίνηση» τα ξημερώματα της Τετάρτης 17/05. Όλες οι αναμετρήσεις θα έχουν κοινή ώρα έναρξης τις 03.30 και θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 4HD.

Στους Τελικούς της Ανατολής, θα αναμετρηθούν οι Μπόστον Σέλτικς με τους Μαϊάμι Χιτ, σε μία επανάληψη των Τελικών Περιφέρειας του 2020 (νικητές Χιτ με 4-2) και του 2022 (νικητές Σέλτικς με 4-3). Η ομάδα του Τζέισον Τέιτουμ στους προηγούμενους γύρους άφησε εκτός του Χοκς και τους Σίξερς, ενώ αυτή του Τζίμι Μπάτλερ, τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Νιου Γιορκ Νικς. Η σειρά κάνει πρεμιέρα με δύο αναμετρήσεις στη Βοστώνη (Πέμπτη 18/5 και Σάββατο 20/5), ενώ τη Δευτέρα 22/5 και την Τετάρτη 24/5 θα μεταφερθεί στο Μαϊάμι για το Game 3 και 4, αντίστοιχα.

Επανάληψη των Τελικών Περιφέρειας του 2020 θα πραγματοποιηθεί και στη Δύση, όπου οι Ντένβερ Νάγκετς αντιμετωπίζουν τους ΛΑ Λέικερς, φιλοδοξώντας να πάρουν «εκδίκηση» για τον αποκλεισμό που είχαν υποστεί τότε από τους «Λιμνανθρώπους» με 4-1. Η ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς, έχοντας ξεπεράσει τα εμπόδια των Τίμπεργουλβς και Σανς, θα κοντραριστεί με την ομάδα του «Βασιλιά» Λεμπρόν, η οποία απέκλεισε τους Γκρίζλις και τους Γουόριορς. Τα Game 1 και 2 (Τετάρτη 17/5 και Παρασκευή 19/5) της σειράς θα πραγματοποιηθούν στο «Ball Arena», ενώ για το Game 3 και 4 (Κυριακή 21/5 και Τρίτη 23/5) η σειρά θα μεταφερθεί στο «Crypto.com Arena». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων των ΝΒΑ Conference Finals:

Τετάρτη 17.05.23 (Τελικοί Δυτικής Περιφέρειας, Game 1)

Ντένβερ Νάγκετς-ΛΑ Λέικερς (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Πέμπτη 18.05.23 (Τελικοί Ανατολικής Περιφέρειας, Game 1)  

Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Παρασκευή 19.05.23 (Τελικοί Δυτικής Περιφέρειας, Game 2)

Ντένβερ Νάγκετς-ΛΑ Λέικερς (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Σάββατο 20.05.23 (Τελικοί Ανατολικής Περιφέρειας, Game 2)  

Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Κυριακή 21.05.23 (Τελικοί Δυτικής Περιφέρειας, Game 3)

ΛΑ Λέικερς-Ντένβερ Νάγκετς (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Δευτέρα 22.05.23 (Τελικοί Ανατολικής Περιφέρειας, Game 3)  

Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Τρίτη 23.05.23 (Τελικοί Δυτικής Περιφέρειας, Game 4)

ΛΑ Λέικερς-Ντένβερ Νάγκετς (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Τετάρτη 24.05.23 (Τελικοί Ανατολικής Περιφέρειας, Game 4)  

Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Πέμπτη 25.05.23 (Τελικοί Δυτικής Περιφέρειας, Game 5, εάν χρειαστεί)

Ντένβερ Νάγκετς-ΛΑ Λέικερς (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Παρασκευή 26.05.23 (Τελικοί Ανατολικής Περιφέρειας, Game 5, εάν χρειαστεί)  

Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Σάββατο 27.05.23 (Τελικοί Δυτικής Περιφέρειας, Game 6, εάν χρειαστεί)

ΛΑ Λέικερς-Ντένβερ Νάγκετς (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Κυριακή 28.05.23 (Τελικοί Ανατολικής Περιφέρειας, Game 6, εάν χρειαστεί)  

Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Δευτέρα 29.05.23 (Τελικοί Δυτικής Περιφέρειας, Game 7, εάν χρειαστεί)

Ντένβερ Νάγκετς-ΛΑ Λέικερς (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

Τρίτη 30.05.23 (Τελικοί Ανατολικής Περιφέρειας, Game 7, εάν χρειαστεί)  

Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ (03.30, COSMOTE SPORT 4HD)

 

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα παιδική σειρά «LEGO Dreamzzz» στην COSMOTE TV

Η νέα παιδική σειρά «LEGO Dreamzzz» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV και είναι διαθέσιμη δωρεάν για on demand θέαση. Η σειρά αποτελείται από 10 συναρπαστικά επεισόδια και καλεί μικρούς και μεγάλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Ίζζυ και Ματέο, στην προσπάθειά τους να σώσουν τον Κόσμο των Ονείρων, από τον Βασιλιά Εφιάλτη ο οποίος εισβάλει στα όνειρα των παιδιών που κοιμούνται.

Οι σειρές LEGO δεν σταματούν εδώ, αφού από την 1η Ιουνίου οι μικροί φίλοι της COSMOTE TV θα μπορούν να απολαύσουν on demand, μέσα από τη streaming υπηρεσία της, 3 ακόμη τίτλους, με συνολικά πάνω από 100 επεισόδια. Πρόκειται για τις σειρές «LEGO Friends: Girls On A Mission», με τις περιπέτειες των Αντρέα-Μία-Έμμα-Ολίβια-Στέφανι, «LEGO Friends: Heartlake Stories», με την όμορφη πόλη του Χάρτλεϊκ Σίτι να βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς και το «LEGO Friends: The Next Chapter», όπου η Αλάια με τους φίλους της διοργανώνουν το δικό τους Welcome To School Festival. 

Όλα τα επεισόδια κάθε σειράς LEGO θα είναι μεταγλωττισμένα στα Ελληνικά.  

Το πλούσιο παιδικό πρόγραμμα της COSMOTE TV

Οι νέες σειρές LEGO έρχονται να προστεθούν στο ήδη πλούσιο παιδικό περιεχόμενο που διατίθεται on demand στη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV. Πάνω από 1.500 επεισόδια αγαπημένων σειρών (Tin Tin, Kaeloo, Garfield show κλπ.), περισσότερες από 80 ταινίες (Tad: Η σμαραγδένια πλάκα, Sonic: Η ταινία 2, Clifford the Big Red Dog, Lego: The Movie κλπ), 300 επεισόδια σειρών των καναλιών Disney και Disney Junior και οι υπηρεσίες Nick+ (400 ώρες περιεχομένου) και Duck TV (περισσότερα από 550 επεισόδια σειρών) υπόσχονται μοναδική εμπειρία θέασης για τα παιδιά. 

Συνολικά, η COSMOTE TV διαθέτει 6 παιδικά κανάλια (Disney Channel, Disney Junior , Nickelodeon HD, Baby TV, Smile TV, Duck TV), ενώ η demand βιβλιοθήκη της περιλαμβάνει πάνω από 3.150  επεισόδια παιδικών σειρών.

 Ο αμερικανικός όμιλος Vice κηρύσσει πτώχευση

Ο αμερικανικός όμιλος μέσων ενημέρωσης Vice κηρύσσει πτώχευση συνεπεία συρρίκνωσης της διαφημιστικής αγοράς, σε μία κίνηση που αναμενόταν εδώ και μερικές εβδομάδες.

Μία κοινοπραξία, στην οποία συμμετέχει η επενδυτική εταιρεία Fortress Investment Group, ο βασικός πιστωτής του Vice, θα αναλάβει τον έλεγχο του ομίλου έναντι 225 εκατομμυρίων δολαρίων, εκτός αν υπάρξει υψηλότερη προσφορά από άλλες πλευρές, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα.

Ο Vice Media Group, η αξία του οποίου είχε αποτιμηθεί το 2017 στα 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια, παράγει περιεχόμενο σε 25 γλώσσες και διαθέτει περισσότερα των 30 γραφεία στον κόσμο. Ο όμιλος των μέσων ενημέρωσης, με δωρεάν πρόσβαση, στηρίζεται κυρίως στην διαφήμιση για τα έσοδά του.

Ομως, λόγω της επιδείνωσης των οικονομικών συνθηκών, η διαφημιστική αγορά συρρικνώνεται και κυριαρχείται από τους τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Google και το Facebook.

Ο όμιλος Vice θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του κατά την διάρκεια της διαδικασίας πτώχευσης, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 2010, το Vice εντάχθηκε, όπως το BuzzFeed και η Huffington Post, σε μία νέα γενιά αποκλειστικά διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης που φιλοδοξούσε να υποσκελίσει τα παλιά μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Τα δωρεάν μέσα είναι περισσότερο εκτεθειμένα στην δυσμενή οικονομική συγκυρία, που ανάγκασε πολλά από τα ιστορικά μέσα όπως το δημόσιο ραδιοφωνικό δίκτυο NPR, η Washington Post και το CNN να προχωρήσουν σε απολύσεις.

Η BuzzFeed ανακοίνωσε στα τέλη του Απριλίου το κλείσιμο της ιστοσελίδας BuzzFeed News και την απόλυση 180 εργαζομένων.

ΜΑD VMA PODCASTS Νέα σειρά podcasts αφιερωμένη στο μεγαλύτερο μουσικό θεσμό της χώρας, τα ΜΑD VIDEO MUSIC AWARDS

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ συμπληρώνουν 20 χρόνια έντονων συγκινήσεων, ανατρεπτικών καλλιτεχνικών συνεργασιών κι εντυπωσιακών απονομών και, αυτήν τη χρονιά, αναμένεται να προσφέρουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Φέτος, για πρώτη φορά, τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023 από τη ΔΕΗ ξεκινούν νωρίτερα και, ανάμεσα στα διαφορετικά activations που έχουν σχεδιάσει, παρουσιάζουν τη νέα σειρά podcasts “ΜΑD VMA PODCASTS” με τον Παναγιώτη Σίμο. Από εδώ μαθαίνουμε όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για τον μοναδικό μουσικό θεσμό της χώρας μας, τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS.

Συγκεκριμένα, η νέα σειρά ΜΑD VMA Podcasts, παρουσίαζει trivia και inside infο μέσα από 8 θεματικές εκπομπές αφιερωμένες στα 20 χρόνια του μουσικού θεσμού. Mέσα από τα podcasts θυμόμαστε και ξαναζούμε τις πιο δυνατές στιγμές, μοναδικά acts που αγαπήσαμε, τους πιο πολυβραβευμένους καλλιτέχνες, backstage stories και μυστικά που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Τα podcasts ανεβαίνουν κάθε Παρασκευή σε

Mad TV – Mad Radio Spotify

MAD Radio 1062 Apple Podcast

1062madradio YouTube channel

 

Παράλληλα, τα ΜΑD VMA Podcasts με τον Παναγιώτη Σίμο μεταδίδονται με τη μορφή ραδιοφωνικών εκπομπών σε ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας.

Εκλογές 2023 - Μοναδικό αφιέρωμα! Όλοι οι υποψήφιοι, σε όλες τις περιφέρειες

Όχι, δεν είναι υπερβολή. Τους μέτρησαν όλους, ναι όλους στο Intronews.gr. Ούτε λίγο ούτε πολύ 5.198 είναι οι υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές 2023, για τις οποίες το Intronews προχώρησε σε ένα μοναδικό, για τα ελληνικά δεδομένα, αφιέρωμα. Στην παρουσίαση όλων των υποψηφίων στις προσεχείς αρχαιρεσίες, με παρουσίαση ανά περιφέρεια.

Οι εκλογικές περιφέρειες της Ελλάδας είναι 59, συν βέβαια το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας. Στο αφιέρωμα μπορείτε να διαβάσετε, ξεχωριστά, για κάθε περιφέρεια:

-τα αποτελέσματα και τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές του 2019

-τους βουλευτές που εξελέγησαν το ‘19

-τις αλλαγές εδρών ανά περιφέρεια

-τους υποψήφιους όλων των κομμάτων για τις εκλογές 2023

Intronews.gr – Όλα εκεί έξω, είναι εδώ μέσα

Tα εν οίκω...

Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μεσσήνης

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Μεσσήνης «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Η κηδεία του Χρήστου Μεσσήνη θα τελεστεί την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023, στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στον Νέο Βουτζά.

Ο Χρήστος Μεσσήνης γεννήθηκε στην Καρυά Λευκάδας το 1950, όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Τον Ιούλιο του 1970 άρχισε να εργάζεται ως εσωτερικός συντάκτης στην εφημερίδα «Ακρόπολις» ενώ από το 1971 ξεκίνησε η συνεργασία του με την οικονομική εφημερίδα «Εξπρές». Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Αυγή», «Νέα Ελλάδα», «Ριζοσπάστης», «Αθηναϊκή», «Βραδυνή», τα περιοδικά «Αθηνόραμα» και «Πολιτικά Θέματα», ενώ το 1979 θα είναι η αρχή της συνεργασίας του με το «Βήμα». Θα εργαστεί επίσης στην «Ελευθεροτυπία», την «Εγνατία» και τέλος στα «Νέα».

Ο Χρήστος Μεσσήνης εργάστηκε με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, ενώ αποτελούσε πάντοτε κύρια μέριμνά του η διαφύλαξη των αξιών και της δεοντολογίας του επαγγέλματος.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Toν διορισμό του ακαδημαϊκού Γιώργου Κέντα, στη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας της Κύπρου...

-Η ΕΡΤ θα χρηματοδοτήσει 15 ταινίες μικρού μήκους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μικροφίλμ 2024», με το ποσό των 350.000 ευρώ...

-Μια μαγική βραδιά με καλεσμένους τη Λίνα Νικολακοπούλου, τον Ara Dinkjian και τον Θοδωρή Βουτσικάκη ετοίμασαν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Τραγούδια και μελωδίες από την Ελλάδα συναντούν παραδοσιακά όργανα και ήχους από την Αρμενία....

-Tην Τετάρτη 17/5 (19.30) στο κλειστό της Ηλιούπολης, θα μεταδοθεί ο δεύτερος τελικός της Α1 Handball Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και θα έχει livestreaming μετάδοση από το OSFP TV...

-Aπόψε ξεκίνησε η σειρά των τελικών της Α1 Πόλο Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΝΟΒ, παιχνίδι που δεν είχε ούτε τηλεοπτική, ούτε livestreaming μετάδοση...

-Και να σκεφτεί κανείς ότι στις 19.30 το ERT Sports μετέδωσε τον τρίτο τελικό της Α1 Πόλο Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΝΟΒ, από το "Παπαστράτειο", με συνεργείο, βαν, στημένες κάμερες, παρόλα αυτά η ΕΡΤ δεν έδειξε τον τελικό...

-Λάθος από την Δημόσια Τηλέοραση, η οποία "γύρισε την πλάτη" στα αθλήματα του χάντμπολ και πόλο γυναικών, με την μη μετάδοση ούτε των τελικών...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com