ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

25 January, 2023 - 03:36

Categories: 

Η τετράδα των ημιτελικών κυπέλλου βγαίνει στην Cosmote TV, η Ευρώπη παίζει μπάλα και...τηλεοπτικά και το μέλλον της Ν. Γερμανού!

O δρόμος για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet της σεζόν 2022-23 περνά αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTESPORT, με τους αγώνες της Τετάρτης 25/1 και της Πέμπτης 26/1 να κρίνουν τα «εισιτήρια» για την ημιτελική φάση του θεσμού. Πριν και μετά από κάθε ματς, η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μέσα από τις ειδικές εκπομπές Ώρα Κυπέλλου Pregame και Postgame.

 

 

 

Η 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης θα αρχίσει την Τετάρτη 25/1 με τον αγώνα του Πανσερραϊκού κόντρα στην ΑΕΚ. Στις 17.30 (COSMOTE SPORT 2HD) θα δοθεί η σέντρα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, μεταξύ της πρωτοπόρου της Super League 2 και της Ένωσης, που θα επιδιώξει να ολοκληρώσει αυτό που έκανε στο πρώτο ματς, όταν επικράτησε 3-0. Στις 19.30 (COSMOTE SPORT 1HD), το ενδιαφέρον των τηλεθεατών θα συγκεντρώσει το ματς Άρης-Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προβάδισμα λόγω του 1-0 με το οποίο επικράτησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο αγώνα. Οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν στην έδρα τους με στόχο την ανατροπή.

 

 

 

Η δράση θα συνεχιστεί την Πέμπτη 26/1 με αφετηρία τη Λαμία. Εκεί, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στις 17.30 (COSMOTE SPORT 2HD) τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Το 1-2 στον αγώνα των Σερρών δίνει τον πρώτο λόγο στη Λαμία που θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Στις 19.30 (COSMOTE SPORT 1HD) τα φώτα θα στραφούν στο «ντέρμπι» των προημιτελικών μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να επαναλάβει τη νίκη του, μετά το 2-0 της πρώτης αγωνιστικής των προημιτελικών, ενώ οι «πράσινοι» θα τα δώσουν όλα για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

 

 

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet:

 

 

Τετάρτη 25/1

 

Ώρα Κυπέλλου Pregame Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 16.30  COSMOTE SPORT 2HD παρ: T. Χριστοφοράκης  

Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 17.30   περ: Κ. Ψάρας

Ώρα Κυπέλλου Postgame Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 19.30 παρ: T. Χριστοφοράκης

Ώρα Κυπέλλου Pregame Άρης-Ολυμπιακός 18.30  παρ: Στ. Αβραμίδης COSMOTE SPORT 1HD

Άρης-Ολυμπιακός 19.30 περ. Α. Παλομπαρίνι

Ώρα Κυπέλλου Postgame Άρης-Ολυμπιακός 21.30 παρ: Στ. Αβραμίδης

 

 

 

Πέμπτη 26/1



Ώρα Κυπέλλου Pregame ΠΑΣ Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου 17.00  COSMOTE SPORT 2HD παρ. Α. Παλομπαρίνι

ΠΑΣ Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου 17.30 περ. Στ. Αβραμίδης

Ώρα Κυπέλλου Postgame ΠΑΣ Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου 19.30  παρ. Α. Παλομπαρίνι

Ώρα Κυπέλλου Pregame Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 18.30  COSMOTE SPORT 1HD  παρ. Μ. Τσώχος / Β. Σαμπράκος

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 19.30 περ. Σ. Κωσταβάρας

Ώρα Κυπέλλου Postgame Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 21.30 παρ. Μ. Τσώχος / Β. Σαμπράκος

Μία ανάσα από το μεγάλο τελικό της 26ης Φεβρουαρίου, στην κούρσα για το Γουέμπλεϊ

 

 

Η ημιτελική φάση ολοκληρώνεται στο Σίτι Γκράουντ, όπου θα συγκρουστούν δύο από τα μεγαλύτερα brand name του αγγλικού ποδοσφαίρου. Από τη μία η ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ των δύο Κυπέλλων Πρωταθλητριών της εποχής Μπράιαν Κλάφ και από την άλλη η θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των αμέτρητων τίτλων εντός κι εκτός συνόρων. Η τελευταία φορά που η Νότιγχαμ σήκωσε το συγκεκριμένο τρόπαιο ήταν πριν από 32 χρόνια, ενώ για τους «Κόκκινους Διάβολους» το αντίστοιχο διάστημα είναι μόλις πέντε χρόνια. Μπορεί, άραγε η δίψα των γηπεδούχων να παίξει το ρόλο της την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 22:00 ή η εμπειρία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα της εξασφαλίσει μία χαλαρή και ξεκούραστη ρεβάνς;Όλα αυτά θα τα δείτε ζωντανά και αποκλειστικά από τη συχνότητα του ACTION 24. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ποδόσφαιρο πολύ υψηλού επιπέδου απευθείας από τον αγωνιστικό χώρο του ACTION 24.

Τα “εισιτήρια” για τους “4” του Copa del Rey “σφραγίζονται” αποκλειστικά στην COSMOTE TV

 

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει αυτή την εβδομάδα το Copa del Rey, με την προημιτελική φάση να διεξάγεται το διήμερο 25 και 26/1, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.Η σέντρα για τη φάση των «8» του Ισπανικού Κυπέλλου θα δοθεί την Τετάρτη 25/1 στις 22.00 (COSMOTE SPORT 3HD) με τον αγώνα της Μπαρτσελόνα των 31 τίτλων κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στις 23.00 θα ακολουθήσει το ματς Οσασούνα-Σεβίλη (COSMOTE SPORT 5HD).

 

Την Πέμπτη 26/1 το ενδιαφέρον των συνδρομητών συγκεντρώνει το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο. Οι δύο «συμπολίτισσες» θα κοντραριστούν με έπαθλο το «εισιτήριο» για τους «4», σε έναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 3HD. Την ίδια μέρα στις 21.00 οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την αναμέτρηση της Βαλένθια με το Μπιλμπάο (COSMOTE SPORT 5HD).

 

Εμβόλιμα...Bundesliga και Eredivisie

Πανδαισία περιμένει και αυτή την εβδομάδα (24-30/1) τους συνδρομητές στο Novasports με συναρπαστικούς αγώνες από κορυφαίες διοργανώσεις, Bundesliga και Eredivisie.

 

 

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

 

 

19:30 Bundesliga: Μάιντς-Ντόρτμουντ Novasports3 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

 

21:00 Matchday Live Novasports Prime με τον Αποστόλη Λάμπο

 

21:30 Matchday Live Λεπτό προς Λεπτό Novasports Prime με τον Αποστόλη Λάμπο

 

21:30 Bundesliga: Βέρντερ Βρέμης-Ουνιόν Βερολίνου Novasports2 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

 

21:30 Bundesliga: Φράιμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης Novasports3 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

 

21:30 Bundesliga: Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μπόχουμ Novasports6 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη

 

21:30 Bundesliga: Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ Novasports Start σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου

 

22:00 Eredivisie: Φέγενορντ-Ναϊμέγκεν Novasports1 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

 

23:30 Matchday Live Novasports Prime με τον Αποστόλη Λάμπο

 

 

 

Προμηθέας και...Eurocup στην ΝΟVA

Φουλ Eurocup στα κανάλια Novasports με την αναμέτρηση Προμηθέας Πάτρας-Μπουντούτσνοστ να ξεχωρίζει:

19:00 Eurocup: Λιετκαμπέλις-Μπουργκ Novasports Start σε περιγραφή της Δώρας Παντέλη

 

19:30 Eurocup: Προμηθέας Πάτρας-Μπουντούτσνοστ Novasports4 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και ρεπορτάζ του Ορέστη Συντελή

 

21:00 Eurocup: Παρί-Τρέντο Novasports5 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

 

 

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

 

 

-Και στο επεισόδιο της Δευτέρας, το ριάλιτι επιβίωσης "Survivor All Star" βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στην ώρα μετάδοσής του με μέσο όρο 21,7%  στο γενικό σύνολο του κοινού και 22,6% στο δυναμικό κοινό...

-O Alpha ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία θα συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου..

-Ο Μιχάλης Λαδόπουλος ήταν ο τυχερός στην κοπή της πίτας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ που έγινε το μεσημέρι...

-Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση, βραβεύτηκαν οι δημοσιογράφοι Αλκης Πασσαλίδης, Γιώργος Παχάκης και Φάνης Σκίφτας, για την πολυετή προσφορα τους στην ΕΡΤ, οι οποίοι βγήκαν πρόσφατα στην σύνταξη...

-Μάλιστα, φέτος η ΕΡΑ ΣΠΟΡ κλείνει τα 30 της χρόνια στα ερτζιανά και το επόμενο διάστημα θα διεξαχθούν σχετικές εορταστικές εκδηλώσεις...

-Στο Πρώτο πρόγραμμα από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, μετά από τον Τάσο Επιτρόπου, ύστερα από επίλογή του, μετακόμισε ο συνάδελφος Δημήτρης Καιμάς...

-Πλέον, το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μεταφέρουν οι Αρης Γάτας και Χρήστος Κοντός...

-Άραγε, δεν υπήρχε άλλος συνάδελφος που επιμελείται το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, για να καλύψει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ στην ΕΡΤ; Xμ...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com