ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

7 August, 2023 - 22:49

Categories: 

Η τηλεοπτική "στέγη" του Χάιντουκ - ΠΑΟΚ, τα πλάνα της Cosmote TV για το ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ και η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Guardians of the Formula»!

Το Novasports 2 θα μεταδώσει την αναμέτρηση Χάιντουκ - Σπλιτ - ΠΑΟΚ, το βράδυ της Πέμπτης (10/08/23 22/00) για την γ' προκριματική φάση του Conference League.

Θα υπάρξει, επίσης, pre game εκπομπή στις 21.15.  Την ίδια ώρα, το Novasports Prime θα μεταδίδει την αναμέτρηση Άρης - Ντινάμο Κιέβου για την ίδια διοργάνωση.

AEK - Nτινάμο Ζάγκρεμπ στην Cosmote TV

Οι «μάχες» των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του UEFA Champions League έρχονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν ζωντανά τις αναμετρήσεις στην προσπάθειά τους να βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.  Παράλληλα, η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα μεταφέρει τον παλμό της δράσης με πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στους κρίσιμους αγώνες.

Η αρχή θα γίνει με την ΑΕΚ, η οποία ξεκινά τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League αντιμετωπίζοντας την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Την Τρίτη 8/8 στις 21:45 θα διεξαχθεί το πρώτο ματς στην «OPAP Arena» (COSMOTE SPORT 1HD), σε περιγραφή Μ. Τσώχου, ενώ θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας την Τρίτη 15/8 (21.00, COSMOTE SPORT 2HD). 

Από τις 20.45, θα υπάρχει pre game εκπομπή με τον Στ, Αβραμίδη με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων.

United Media: Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Guardians of the Formula» πραγματοποιήθηκε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο

Η United Media, η εταιρεία ΜΜΕ της United Group, κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Νova και η εταιρεία παραγωγής Cobra Film συμμετείχαν στην παραγωγή της νέας ταινίας του Dragan Bjelogrlić «Guardians of the Formula», η οποία έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 4 Αυγούστου στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ανοιχτό φεστιβάλ κινηματογράφου στο Λοκάρνο, μπροστά σε σχεδόν 8.000 θεατές!

Λίγο πριν την έναρξη του Φεστιβάλ, το κινηματογραφικό συνεργείο με επικεφαλής τον σκηνοθέτη, καθώς και οι Γάλλοι ηθοποιοί Alexis Manenti and Anne Serra περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε επίσης ο καθηγητής Goran Milašinović, συγγραφέας του μυθιστορήματος “The Case of Vinča”, βάσει του οποίου ο σεναριογράφος Vuk Ršumović διασκεύασε αυτήν την κινηματογραφική ιστορία. Στο κόκκινο χαλί βρέθηκαν οι νεαροί ηθοποιοί Jovan Jovanović, Alisa Radaković, Ognjen Mićović, καθώς και η Maja Čampar.

Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Piazza Grande και είναι η πρώτη φορά που μια βαλκανική ταινία προβάλλεται στην επιλογή αυτού του τμήματος του προγράμματος του φεστιβάλ στο Λοκάρνο.

«Η πρεμιέρα ήταν ένα μεγάλο γεγονός, όχι μόνο για εμάς τους δημιουργούς της ταινίας, αλλά νομίζω για τον σερβικό κινηματογράφο γενικότερα. Για πρώτη φορά, μια ταινία από την περιοχή μας προβλήθηκε μπροστά σε 8.000 άτομα στο μεγαλύτερο υπαίθριο σινεμά. Από τις αντιδράσεις του κοινού, μπορούμε να ελπίζουμε ότι αυτή η ξεχασμένη ιστορία μας, θα βρει το δρόμο της στο κινηματογραφικό κοινό σε όλο τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», είπε ο Dragan Bjelogrlić.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Η Cosmote TV συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Οι συνδρομητές τηλεόρασης του ΟΤΕ άγγιξαν τους 648.000 το δεύτερο τρίμηνο του 2023 (647.897), αυξημένοι κατά 1% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο (641.578)...

-Η «Κοινωνία Ώρα MEGA», με παρουσιαστές από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου τη Μαριλένα Γεραντώνη και τον Ζήση Μούσιο, κατέκτησε την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 15% και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό. Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» κατέγραψε το υψηλότερό της ποσοστό 20,2% σε επιμέρους γυναικείο κοινό...

-Παρότι η Cosmote TV είχε αποστολή στην Νιόν για τις αποψινές κληρώσεις τον Α. Παλομπαρίνι, εντούτοις, η περιγραφή των κληρώσεων έγινε από το στούντιο, από τον Τ. Χριστοφοράκη. Πραγματικά, περίεργη απόφαση...

-Έχει και τα καλά τους τα νέα τηλεοπτικά συμβόλαια. Διότι, στην συμφωνία περιλαμβάνονται και όλοι οι εντός έδρας φιλικοί αγώνες, οπότε το κανάλι έχει δικαίωμα να μεταδώσει και όλα τα φιλικά. Έτσι, οι φίλαθλοι των μικρότερων ομάδων, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα φιλικά της ομάδας τους και από την τηλεόραση...

-Και πάνε..περίπατο κάποιες περιπτώσεις του παρελθόντος, όταν, κυρίως Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΑΕΚ έπαιζαν φιλικά εκτός έδρας με άλλες ομάδες της Super League ή της Super League 2, οι οποίες ζήταγαν...τον ουρανό με τ' άστρα από τα κανάλια για να τα μεταδώσουν...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com