ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

16 May, 2023 - 04:06

Categories: 

Η NOVA πάει...Κάουνας, αποστολή Cosmote TV στο Μιλάνο και νέος διαγωνισμός από το SOUNDIS.GR και το ΑΝΤ1+!

H μεγάλη στιγμή για το Final Four 2023 της EuroLeague και την προσπάθεια του Ολυμπιακού για το 4ο τρόπαιο έφτασε και το Novasports θα είναι εκεί, στο Κάουνας για να καλύψει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη μεγάλη γιορτή!

Οι φίλοι του μπάσκετ από την Τετάρτη 17/5 έως και την Κυριακή 21/5 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα όσα θα συμβούν στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του Novasports να καλύπτει με τον αρτιότερο τρόπο, όπως κάνει για περισσότερες από δύο δεκαετίες, το φετινό Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι συνδρομητές θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν όλη τη δράση της EuroLeague αποκλειστικά στη Νova και για τις επόμενες πέντε (5) σεζόν, μέχρι το 2028! Μη χάσεις στιγμή από τη δράση με τα προγράμματα ΕΟΝ+ με τους 3 πρώτους μήνες δωρεάν*.

Ο Ολυμπιακός, που διεκδικεί τον 4ο τίτλο του στη διοργάνωση, η Μονακό με την παρθενική της εμφάνιση σε τελική φάση και οι «αιώνιοι αντίπαλοι» Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συνθέτουν την εντυπωσιακή τετράδα του Final Four 2023 που θα διεξαχθεί στη «Zalgirio Arena».  Μετά από μία εντυπωσιακή πορεία από τη regular season έως και τα Playoffs, οι ”ερυθρόλευκοι” θα συναντήσουν στον 1ο ημιτελικό τη Μονακό σε μια μονομαχία που αναμένεται επική μετά από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων την τελευταία διετία. Αντίστοιχα στον 2ο ημιτελικό, το πολυαναμενόμενο ισπανικό “El clasico” θα αναδείξει τον δεύτερο φιναλίστ του μεγάλου τελικού της Κυριακής. Αστέρια του μπάσκετ όπως οι Κώστας Σλούκας, Sasha Vezenkov, Mike James, Nikola Mirotić, Sergio Llull, Sergio Rodriguez, Edy Tavares αναμένεται να λάμψουν στο παρκέ της «Zalgirio Arena».

Ο expert coach Φώτης Κατσικάρης και οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι του Novasports, Δημήτρης Καρύδας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Δώρα Παντέλη, Νικήτας Αυγουλής και Χρήστος Καούρης  υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Φουρνάρου και την αρχισυνταξία των Παντελή Λώλη και Βασίλη Δούκα, θα μας μεταφέρουν όλα όσα θα ζήσουν στο Κάουνας μέσα από τις μεταδόσεις των αγώνων και τις ειδικές εκπομπές Playmakers με τον Γιαννίκο Δούσκα στο στούντιο καθώς και μέσα από την ειδική ενότητα EuroLeague στο site και τα social media του novasports.gr. Συνεντεύξεις Τύπου, προπονήσεις ομάδων, βραβεύσεις, ρεπορτάζ, Live συνδέσεις μέσα και έξω από την αρένα, ειδικά αφιερώματα για τις ομάδες του Final Four και τις μεγάλες αναμετρήσεις των ημιτελικών, εκλεκτοί καλεσμένοι καθώς και στιγμές από το παρελθόν, θα δώσουν συνεχή ρυθμό κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης! Όλες οι εκπομπές και οι αγώνες θα μεταδοθούν Live από το Novasports Prime. Επίσης όλες οι εκπομπές Playmakers θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους Έλληνες μέσα από το Web TV και το YouTube του novasports.gr. Συνδέσεις, ρεπορτάζ και συνεχή κάλυψη των δραστηριοτήτων μέσα από το Facebook & Instagram του novasports.gr.

Παράλληλα, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία από τη Δευτέρα 15/5 έως και την Τετάρτη 17/5, να απολαύσουν τους τελικούς των ελληνικών ομάδων που έγραψαν ιστορία στη EuroLeague τα τελευταία χρόνια, μέσα από το Novasports 4.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο Novasports έχει ως εξής:

Τετάρτη 17 Μαΐου

20:00 Playmakers-Final Four 2023: Η ομάδα Novasports «πατάει» στη Zalgirio Arena και παρουσιάζει τις πρώτες δηλώσεις προπονητή και παικτών. Οι ζωντανές συνδέσεις από το Κάουνας ξεκινούν!

Πέμπτη 18 Μαΐου

12:00 Τελετή Βράβευσης Final Four

13:00 Συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων ομάδων

16:30-23:00 Playmakers-Final Four 2023: Κατά τη διάρκεια της  εκπομπής θα γίνονται συνεχείς συνδέσεις με τo Κάουνας και τη δημοσιογραφική αποστολή για τις δηλώσεις των παικτών και τις προπονήσεις των 4 ομάδων, με ιδιαίτερη έμφαση στην ομάδα του Ολυμπιακού. Με συνεντεύξεις και πλούσιο ρεπορτάζ μέσα και έξω από το γήπεδο, θα μεταφέρουν τον παλμό της λιθουανικής πρωτεύουσας που θα μετατραπεί στη Μητρόπολη του μπάσκετ για τις επόμενες ημέρες.

Παρασκευή 19 Μαΐου

16:30 Playmakers-Final Four 2023-Pre-Game Show

18:00 Α‘ Ημιτελικός: Ολυμπιακός–Μονακό

20:00 Playmakers-Final Four 2023-Mixed Game Show

21:00 Β‘ Ημιτελικός: Μπαρτσελόνα–Ρεάλ Μαδρίτης

23:00 Playmakers-Final Four 2023-Post-Game Show

Σάββατο 20 Μαΐου

13:00-13:30 Συνέντευξη Τύπου των 2 φιναλίστ

Κυριακή 21 Μαΐου

17:00 Μικρός Τελικός 

19:00 Playmakers-Final Four 2023-Pre-Game Show

20:00 Τελικός & Απονομή Τροπαίου 

22:30 Playmakers-Final Four 2023-Post-Game Show

Ιντερ -Μίλαν στην Cosmote TV

Ο δρόμος για τον μεγάλο τελικό του UEFA ChampionsLeague περνάει από τα «γήπεδα» της COSMOTE TV, με τους δυο επαναληπτικούς ημιτελικούς να διεξάγονταιτο διήμερο 16-17/5. Τον παλμό της δράσης θα μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTESPORT, μέσα από πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι αγώνες του διημέρου

Την Τρίτη 16/5 είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς του ιταλικού «εμφυλίου» ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν, με τους «νερατζούρι» να καλούνται να υπερασπιστούν τη διαφορά των δυο τερμάτων και τους «ροσονέρι» να αναζητούν αντίδραση. Το σφύριγμα της έναρξης στο «Derby della Madonnina» θα δοθεί στις 22.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT 1HD και COSMOTE SPORT 4K.Την περιγραφή του ματς θα κάνει ο απεσταλμένος τηςCOSMOTE TV στην Ιταλία, Αντρέα Παλομπαρίνι.

Την Τετάρτη 17/5 τα φώτα είναι στραμμένα στο «Έτιχαντ» και στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δυο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, με τα πάντα να κρίνονται στη ρεβάνς της Αγγλίας. Θα καταφέρουν οι «πολίτες» των Γκουαρδιόλα-Χάαλαντ να αξιοποιήσουν τη δύναμη της έδρας τους ή οι «μερένχες» θα είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης; Η απάντηση θα δοθεί στις 22.00, στα κανάλια COSMOTESPORT 1HD και COSMOTE SPORT 4K.  

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο θα είναι στη διάθεση των τηλεθεατών πριν από την έναρξη των αγώνων (21.00, COSMOTE SPORT 1HD), καλύπτοντας όλες τις εξελίξεις. Μετά τη λήξη των αναμετρήσεων, η εκπομπή θα επιστρέφει (00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με απευθείας συνδέσεις από τους αγωνιστικούς χώρους, δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του διημέρου 16-17/5:

Ημέρα  Ώρα Αγώνας Κανάλι

Τρίτη 16/5 22.00 Ίντερ-Μίλαν COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K περ: A. Παλομπαρίνι

Τετάρτη 17/5 22.00 Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K περ: Σ. Κωσταβάρας

Η United Group συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών

Η United Group, o κορυφαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Nova, ανακοινώνει την ένταξη της στο Οικουμενικό Σύμφωνο (Global Compact) των Ηνωμένων Εθνών, της μεγαλύτερης διεθνώς εθελοντικής πρωτοβουλίας για την εφαρμογή και προώθηση βιώσιμων και κοινωνικά υπεύθυνα πρακτικών και στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή και υπογραφή της United Group B.V στο Οικουμενικό Σύμφωνο υποδεικνύει πως υποστηρίζει, ενστερνίζεται και προασπίζει μια σειρά από βασικές αξίες στους τομείς των ανθρώπινων δικαιωμάτων, των συνθηκών εργασίας, του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς.

Η Victoriya Boklag, CEO της United Group, δήλωσε: «Η χρονική συγκυρία είναι κρίσιμη και στη United Group δεσμευόμαστε να ενσωματώνουμε υπεύθυνες πρακτικές σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής μας λειτουργίας και να συνεργαστούμε με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, ώστε να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους. Η απόφασή μας να συμμετέχουμε στο Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ είναι μια σαφής αποτύπωση της αφοσίωσής μας στις υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί με άλλες εταιρείες και φορείς σε αυτήν την πρωτοβουλία και ανυπομονούμε να συμβάλουμε επιφέροντας θετική αλλαγή για όλους».

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος CEO της Nova δήλωσε: « Η υιοθέτηση του συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών είναι μία φυσική εξέλιξη για την United Group και την Nova. Με σημαντική παρακαταθήκη σε ενέργειες που μεριμνούν για τον κοινωνικό ιστό και το περιβάλλον, η δέσμευση μας εντείνεται όπως αρμόζει στις συνθήκες που διαμορφώνονται παγκοσμίως. Η Nova, που κατατάσσεται στις 100 κορυφαίες εταιρίες στην χώρα μας στο ESG transparency index, συνεχίζει με υπευθυνότητα και ουσιαστικές πράξεις να βελτιώνει και να προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα, το χώρο εργασίας καθώς και το πολύπαθές περιβάλλον μας.»

Το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ, ξεκίνησε το 2000 και είναι η μεγαλύτερη εταιρική πρωτοβουλία βιωσιμότητας στον κόσμο, με περισσότερες από 15.000 εταιρείες και 3.000 μη-επιχειρηματικούς υπογράφοντες με έδρα σε περισσότερες από 160 χώρες και περισσότερα από 70 Τοπικά Δίκτυα.

Νέος διαγωνισμός από το SOUNDIS.GR και το ΑΝΤ1+

To SOUNDIS.GR, η 1η πλατφόρμα στην Ελλάδα που προσφέρει την απόλυτη ακουστική εμπειρία με podcast και ραδιόφωνα, συνεργάζεται με τη συνδρομητική πλατφόρμα ANT1+ σε ένα μοναδικό διαγωνισμό που αναδεικνύει το original περιεχόμενο σε συνδυασμό με την καλύτερη μουσική!

Μπείτε στην επίσημη σελίδα του SOUNDIS.GR στο Instagram και ψηφίστε το τραγούδι που πιστεύετε ότι θα ταίριαζε καλύτερα με τις original σειρές της ελληνικής streaming πλατφόρμας ANT1+, όπως η κωμωδία «Στα 4» με πρωταγωνίστρια την Γεωργία Καλτσή και η μεταφυσική σειρά «Ζωή» με την Μαρία Καβογιάννη. Το original περιεχόμενο της πλατφόρμας ANT1+ γράφει ιστορία στην ελληνική μυθοπλασία με ανατρεπτικούς πρωταγωνιστές αλλά και σενάρια. Επιλέγοντας το soundtrack που ταιριάζει καλύτερα στην κάθε σειρά, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσετε συνδρομές ΑΝΤ1+.

Tα εν οίκω...

Η Μενδώνη έδωσε έγκριση για τον «Ξενοφώντα»

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης η άδεια λειτουργίας του ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ως Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης και προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων δημοσιογράφων. Τα επόμενα βήματα.

Εγκρίθηκε από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 3052, η χορήγηση άδειας λειτουργίας στον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης με την επωνυμία «ΞΕΝΟΦΩΝ οργανισμός συλλογικής διαχείρισης και προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων δημοσιογράφων συνεταιρισμός περιορισμένης ευθύνης» και τον διακριτικό τίτλο «ΞΕΝΟΦΩΝ» για τα ακόλουθα δικαιώματα δημοσιογράφων και δημιουργών έργων λόγου: άρθρο 3 παρ. 1, άρθρο 5Α, άρθρο 18 ν. 2121/1993, άρθρο 27Β παρ. 2 και άρθρο 51Β παρ. 4 ν. 2121/1993.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει πανηγυρικά τις μακρόχρονες και εντατικές προσπάθειες της ΕΣΗΕΑ που με την στήριξη όλων των δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας – ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, ΕΣΠΗΤ- πήραν την πρωτοβουλία να ιδρύσουν έναν αμιγώς δημοσιογραφικό ΟΣΔ προκειμένου να διεκδικήσουν αποτελεσματικά και να διασφαλίσουν τα πνευματικά δικαιώματα των Ελλήνων δημοσιογράφων.

Προκύπτει πλέον συμμετοχή του ΟΣΔ ΞΕΝΟΦΩΝ στην διανομή του δικαιώματος της εύλογης αμοιβής για το έτος 2023 η οποία θα αποδοθεί μέσα στο 2024, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου.

Οι κύριοι στόχοι του οργανισμού το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως αναλύθηκαν με σαφήνεια και στην πολύ επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε ο ΞΕΝΟΦΩΝ στις 3 Μαΐου 2023, είναι:

Να διεκδικήσει δικαιότερο μερίδιο για το ειδησεογραφικό περιεχόμενο το οποίο αναπαράγεται εκθετικά από ιδιώτες, με τεχνικά μέσα όπως κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το 2% της συνολικής αξίας των οποίων πρέπει, σύμφωνα με το νόμο, να τιμολογείται και να αποδίδεται στους πνευματικούς και συγγενικούς δικαιούχους από τις εταιρίες εισαγωγής (δικαίωμα εύλογης αμοιβής)

Να συμβάλει, ενώνοντας τις δυνάμεις του δημοσιογραφικού κόσμου με τους άλλους πνευματικούς και συγγενικούς δικαιούχους, στην βελτίωση της χαμηλής εισπραξιμότητας του δικαιώματος της εύλογης αμοιβής η οποία δεν ξεπερνάει το 31% του ποσού που θα έπρεπε να αποδίδεται στους ΟΣΔ.

Να συμβάλει στην ταχύτερη δυνατή και κυρίως δικαιότερη, έκδοση του Κανονισμού με τα κριτήρια για τον ορισμό των αμοιβών από τις ψηφιακές πλατφόρμες τον οποίο επεξεργάζεται η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

Να τεκμηριώσει ακόμη περισσότερο τα μεγάλα ποσοστά που κατέχει το ειδησεογραφικό περιεχόμενο στο συνολικό όγκο του περιεχομένου που διακινείται στο διαδίκτυο. Είναι κρίσιμος παράγοντας στην διαπραγμάτευση με τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες για τις αμοιβές που θα αποδώσουν στις εκδόσεις τύπου, από τις οποίες οι δημοσιογράφοι δικαιούνται ανάλογα 15% η 25%. Η έρευνα που εκπονήθηκε για λογαριασμό του ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ έδειξε ότι το 50% της πρώτης και της δεύτερης σελίδας των αποτελεσμάτων της Google είναι δημοσιεύματα όπως επίσης και το 42,69% των συνδέσμων στο Twitter.

Σύντομα ο ΞΕΝΟΦΩΝ, μετά την μαζική συμμετοχή των συναδέλφων από όλη την Ελλάδα στην διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα εκκινήσει διαδικασία εγγραφών μελών.

Παράλληλα εξοπλίζεται με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα προκειμένου να διασφαλιστεί η εύκολη και, κατά το δυνατόν, ακριβής καταγραφή του έργου των δημοσιογράφων- μελών του, ώστε να τους αποδοθούν τα δικαιώματά τους  σύμφωνα με τον Κανονισμό Διανομής που συμπεριελήφθη στον φάκελο για την αδειοδότησή του.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος συγκροτεί επιτέλους ενιαίο και ισχυρό μέτωπο για την διεκδίκηση των πνευματικών του δικαιωμάτων, με δίκαιο μερίδιο για την, εκθετική και προσοδοφόρα για τις ψηφιακές πλατφόρμες, αναπαραγωγή του ενημερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο αλλά και για κάθε είδους ιδιωτική χρήση των δημοσιευμάτων.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η Vice Media ...

-Την πικρία του για το γεγονός πως η Ελλάδα δεν έδωσε ειδικά φέτος το 12αρι στην Κύπρο, εξέφρασε ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος...

-Η νέα σειρά LEGO Dreamzzz ξεκινάει από  σήμερα στην Cosmote TV. Επιπλέον, από την 1η Ιουνίου θα προστεθούν σταδιακά και οι τίτλοι «LEGO Friends: Girls On A Mission», «LEGO Friends: Heartlake Stories» και «LEGO Friends: The Next Chapter», με περισσότερα από 100 επεισόδια. Όλο το περιεχόμενο θα είναι πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά...

-Σύμφωνα με την στήλη typologies, το Netflix βρίσκεται σε συζητήσεις για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» και για τη σπουδαία παραγωγή «Ευτυχία»...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com