ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 September, 2023 - 20:43

Categories: 

Θερμό τετ α τετ της αποστολής του Ολυμπιακού με Μπολομπόι

Στην Κύπρο ο Ολυμπιακός. Η αποστολή των Πειραιωτών έφτασε στη Μεγαλόνησο το μεσημέρι της Πέμπτης ενόψει της συμμετοχής τους στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ταξίδεψε με όλους τους παίκτες στην Κύπρου και ο μοναδικός, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή είναι ο Παναγιώτης Τσάμης. Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα, έκαναν το απόγευμα την πρώτη τους προπόνηση, ενώ συναντήθηκαν και με τον μέχρι πρότινος παίκτη της ομάδας, Τζόελ Μπολομπόι, που ανήκει πλέον στον Ερυθρό Αστέρα.

 

 

 

 

Στα μέχρι τώρα φιλικά που έχουν δώσει οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη οι Σακίλ ΜακΚίσικ-Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι δύο πρώτοι λόγω προβλημάτων που έχουν και ο Σέρβος σέντερ επειδή έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκτός από το τελευταίο φιλικό κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ήταν και ο Μουσταφά Φαλ.

 

Ομάδα: