ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 November, 2022 - 20:46

Categories: 

Θρίαμβος της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού

Καλύτερο ντεμπούτο, δε θα μπορούσε να φανταστεί ο Γιουνούς Οτσάλ στον πάγκο της ΑΕΚ. Η «Ένωση» υπέταξε στο «Απόστολος Κόντος» με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, και πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Με αυτόν τον τρόπο, έπιασε το Μαρκόπουλο στους 11 βαθμούς και συνέχισε το κυνήγι του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, ήταν πολύ ανταγωνιστικός στα πρώτα δύο σετ, κατέρρευσε όμως στο τρίτο και πλέον από πολύ νωρίς βρίσκεται στο -6 από την κορυφή.

 

Οι ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, το οποίο πήγαινε πόντο-πόντο. Οι «κιτρινόμαυρες» πέρασαν μπροστά στο σκορ (19-17), αναγκάζοντας τον Μπράνκο Γκάιτς να καλέσει time out. Οι «πράσινες» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 20-20 και 23-23, ωστόσο η ΑΕΚ με επιθετικό σερί κέρδισε δύο συνεχόμενους πόντους (25-23) και πήρε το πρώτο και πιο ανταγωνιστικό σετ.

Στο δεύτερο σετ, η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς διένυσε την καλύτερη περίοδο της στον αγώνα. Με καλύτερο σερβίς από το πρώτο σετ, πίεσε την ΑΕΚ και πήρε από νωρίς πολύ καλή διαφορά (8-14). Οι νταμπλούχες Ελλάδας κατάφεραν να αποκτήσουν και διψήφια διαφορά (12-22) και εν τέλει να κλείσουν το σετ με 12-25 για την ισοφάριση σε 1-1.

Η αντεπίθεση των «πρασίνων» συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, όταν βρέθηκαν μπροστά με 16-19 και φάνηκε να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα. Ωστόσο, όπως και στη Θεσσαλονίκη, οι παίκτριες του Παναθηναϊκού έπαθαν μπλακ άουτ, δέχθηκαν επτά πόντους συνεχόμενους (23-19), και εν τέλει έχασαν το κρίσιμο τρίτο σετ με 25-20.

Τα σετ: 25-23, 12-25, 25-20, 12-25