ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 August, 2023 - 23:04

Categories: 

Θρύλος της Ευρώπης!

 

Τις εκπληκτικές του εμφανίσεις συνεχίζει απτόητος ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ! Οι «ερυθρόλευκοι» πιστοποιούν ότι κάτι πολύ σπουδαίο δημιουργείται και αυτό φροντίζουν να το αποδεικνύουν περίτρανα εντός των τεσσάρων γραμμών.

Με παράσταση πολύ υψηλού επιπέδου, οι Πειραιώτες «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση-πρόκριση και στο Λέσκοβατς επικρατώντας της Τσουκαρίτσκι με 3-0  και έτσι ζευγάρωσαν τις νίκες τους κόντρα στην σερβική ομάδα. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» μαζί με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό θα μάθουν σήμερα Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι τους αντιπάλους τους σε φάση ομίλων του EuropaLeague.

Στο καθαρά αγωνιστικό ρόλο οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν ισοπεδωτικοί,. Μόλις στο 13’ άγγιξαν το 0-1, όμως το σουτ – βολίδα του Έσε σταμάτησε στο δοκάρι, Η υπεροχή των «ερυθρόλευκων« απέφερε καρπούς στο 34’ . Ο Έσε πάσαρε στον Μπιέλ και ο Ισπανός την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Μασούρα που με συρτό σουτ έγραψε το 0-1. Ο Μπιέλ με τρομερή ενέργεια ζευγάρωσε τα τέρματα του Ολυμπιακού, ενώ στο 53’ ο Ρέτσος με κεφαλιά εκμεταλλεύθηκε την εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη για το 0-3.

 

Ομάδα: