ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 November, 2023 - 17:45

Categories: 

Ιμπαγάσα: «Ικανοποιημένοι από τη νίκη όχι την εμφάνιση»

Ένα πολύτιμο «τρίποντο» πήρε ο Ολυμπιακός Β', που κέρδισε με 1-0 τον Διαγόρα στην 7η αγωνιστική της Super League 2! Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν αήττητοι για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι και πλέον βρίσκονται στους 2 βαθμούς έχοντας «σβήσει» πολύ γρήγορα το -10, λόγω τιμωρίας.

 
 
Remaining Time -0:00
 

Μάλιστα, ο προπονητής της β’ ομάδας του Θρύλου, Αριέλ Ιμπαγάσα, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς, αλλά όχι με το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο γιατί υπήρχε πολύς αέρας στο γήπεδο και είχαμε προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι ο Διαγόρας δημιούργησε 2-3 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο όταν είχε υπέρ του τη φορά του ανέμου. Εμείς δεν είχαμε καλή τελική πάσα και ευκαιρίες παρά την κατοχή της μπάλας.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε αλλαγές και η ομάδα βρήκε γκολ με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής με εμπειρία και μας βοηθά. Είμαστε ικανοποιημένοι λοιπόν με τη νίκη, αλλά όχι με τον αγώνα μας.

Πρέπει να βελτιωθούμε, ξέρουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε έχοντας ξεκινήσει με δέκα βαθμούς μείον και αυτό τα παιδιά το νιώθουν στα παιχνίδια τους.

Ομάδα: