ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

9 February, 2023 - 00:13

Categories: 

Ισοπαλία θρίλερ στο «ντέρμπι των ρόδων»

Σε ένα εξ αναβολής παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, μένοντας στο 2-2 με την Λιντς Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τραφορντ».

Η Λιντς - που βρίσκεται με υπηρεσιακό προπονητή στο πάγκο μετά την απόλυση του Τζέσι Μαρτς - προηγήθηκε μόλις στα 55 δευτερόλεπτα με τον Γκνοντό, σοκάροντας τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές φάσεις εκατέρωθεν, αλλά οι κίπερ τους κράτησαν το σκορ στο 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως και το πρώτο με τα «παγόνια» να διπλασιάζουν το προβάδισμα τους στο 48', όταν ο Βαράν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Όμως, κάπου εκεί η ομάδα του Τεν Χαγκ ξύπνησε και ανέβασε ρυθμούς, με αποτέλεσμα να απαντήσει δις, πρώτα με τον Ράσφορντ στο 62' και οκτώ λεπτά αργότερα με τον Τζέιντον Σάντσο. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «κόκκινοι διάβολοι» πίεσαν για ένα τρίτο γκολ, αλλά ο Μελιέρ έσωσε τον βαθμό για τους φιλοξενούμενους.

Με την ισοπαλία αυτή, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο -3 από την δεύτερη Σίτυ, ενώ η Λιντς έφτασε τους 18 βαθμούς και ξεφύγει προσωρινά από την ζώνη του υποβιβασμού.