ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

24 April, 2023 - 11:15

Categories: 

Ισοφάριση σειράς για Warriors, εντός έδρας νίκες για Knicks και Timberwolves, 1-3 οι Celtics

Τα playoffs του ΝΒΑ συνεχίζονται με τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις στις οποίες Warriors, Knicks και Timberwolves επικράτησαν στην έδρα τους ενώ break πέτυχαν οι Celtics και έκαναν το 1-3 στην σειρά.

Αναμφισβήτητα, το παιχνίδι που ξεχώρισε ήταν αυτό ανάμεσα στους Warriors και τους Kings μέσα στο Golden State με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 126-125 και να ισοφαρίζουν σε 2-2 την σειρά. Οι Kings ήταν μπροστά στο πρώτο ημίχρονο με σωστές και εύστοχες επιθετικές ενέργειες αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, και κυρίως στην 3η περίοδο, οι "πολεμιστές" επέστρεψαν και στο τέλος πήραν την νίκη. MVP ήταν ο Curry με 32 πόντους ενώ 26 και 22 πόντους προσέθεσαν Thompson και Poole αντίστοιχα. Από την απλή πλευρά, σημαντική αναφορά πρέπει να γίνει στην εμφάνιση του Fox ο οποίος σημείωσε 38 πόντους και σίγουρα αυτόν τον Fox θα χρειαστούν οι Kings στο πέμπτο παιχνίδι που θα είναι κρίσιμο για την συνέχεια της σειράς.

Συνεχίζουμε με τους Knicks οι οποίο για ακόμα μια φορά, βάζοντας μπροστά την άμυνα από την επίθεση, κατάφεραν και κράτησαν χαμηλά τους Cavaliers και πήραν την νίκη με 102-93 γράφοντας το 3-1. Ο Brunson ήταν ο πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους με 29 πόντους ενώ για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο RJ Barret φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα του στα playoffs πετυχαίνοντας 26 πόντους. Για τους Cavaliers, ο Mitchell βρισκόταν σε πολύ κακή ημέρα ενώ ο Garland πάλεψε μόνος του με 23 πόντους μοιράζοντας μάλιστα και 10 ασίστ. Η σειρά τώρα ταξιδεύει πίσω στην πολιτεία του Ohio, με τους Cavaliers να ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν την αρχή για να  ολοκληρώσουν μια μεγάλη ανατροπή και να ανατρέψουν το 3-1 υπέρ των Knicks.

Νίκη ανάσα στη παράταση πέτυχαν οι Timberwolves απέναντι στους Nuggets και κατάφεραν να μειώσουν την σειρά σε 3-1. Οι Timberwolves κρατούσαν την νίκη καθόλη την διάρκεια αλλά στα τελευταία 2,5 λεπτά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σημαντικά σουτ και έστειλαν το ματς στην παράταση με 96-96. Εκεί όμως ο πρωταγωνιστής με 34 πόντους Edwards βγήκε μπροστά και έγραψε με την βοήθεια του Conley, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους, το τελικό 114-108. Για τους Nuggets, o Jokic ήταν ασταμάτητος με 43 πόντους αλλά οι συμπρωταγωνιστές του στους φετινους Nuggets, Murray και Porter Jr. δεν ήταν και στην καλύτερη μέρα τους. Παρά το γεγονός ότι οι "λύκοι" μείωσαν, η σειρά είναι 3-1 υπέρ των Nuggets οι οποίοι στο επόμενο πέμπτο παιχνίδι μπορούν να την τελειώσουν και πάνε στα ημιτελικά. Εάν οι Timberwolves όμως επικρατήσουν, τότε σίγουρα η σειρά θα αλλάξει χρώμα στην συνέχεια.

Τέλος, πάμε στο μοναδικό διπλό της ημέρας το οποίο έγινε από τους Celtics μέσα στη έδρα των Hawks με 121-129. Οι Hawks δεν κατάφεραν να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι όπως έκαναν στο Game 3 και έτσι παρασύρθηκαν από το γρήγορο  παιχνίδι των Celtics.Αν και ο Young ήταν φοβερός με 35 πόντους και 15 ασίστ, οι Celtics είχαν απαντήσεις και συγκεκριμένα αυτές τις έκρυβαν οι Tatum και Brown σκοράροντας αμφότεροι 31 πόντους. Συνέχεια τώρα στην Βοστώνη στην οποία όπως και οι Nuggets, έχουν την ευκαιρία και οι Celtics να τελειώσουν το σειρά καθώς οι Hawks βρίσκονται μια ήττα μακριά από τον αποκλεισμό τους.

Οι επόμενοι αγώνες:

Miami Heat - Milwaukee Bucks (2-1) (2:30)

Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies (2-1) (5:00)

Διοργάνωση: