ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

6 March, 2023 - 23:48

Categories: 

Ισοφαρίστηκε αλλά κέρδισε την Κρεμονέζε η Σασσουολο, νίκη για την Τορίνο

Με δυο αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική για το ιταλικό πρωτάθλημα της Seria A.

Αρχικά, η Σασσουολο αντιμετώπισε μέσα στην έδρα της την Κρεμονέζε και κατάφερε να βγει νικήτρια με σκορ 3-2 ενώ προηγούνταν στο πρώτο ημίχρονο με 2-0. Αναλυτικότερα, η γηπεδούχος κατάφερε να ανοίξει πρώτη το σκορ με τον Λοριεντ στο 26' ενώ ο Φραττεσι στο 41', έκανε δύο τέρματα της Σασσουολο.

Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η Κρεμονέζε πάλεψε και κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς. Ο Ντρεσσερς πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο 62' και στο 83' έκανε το σκορ 2-2. Η Κρεμονέζε στο δεκάλεπτο που είχε απομείνει απείλησε ότι θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο αλλά ο Μπαϊράμι στο 90+2' με σουτ στην κίνηση έγραψε το 3-2 και έδωσε τους τρείς βαθμούς στην Σασουολο.

Ήττα που πονάει για την Κρεμονέζε, η οποία παρά το γεγονός ότι έχει βελτιώσει τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται ουραγός στην 19η θέση, σε ισοβαθμία με την τελευταία Σαμπντόρια. Η Σασουολο, ανέβηκε στην 13η θέση με 30 βαθμούς και παραμένει ασφαλής στην κατηγορία.

Τέλος, στο Τορίνο η ομώνυμη ομάδα κέρδισε 1-0 την Μπολόνια και ανέβηκε στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε καθαρά στην Τορίνο πετυχαίνοντας και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Καραμο στο 22' ενώ στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν δίχως να καταφέρουν να πετύχουν το γκολ της ισοπαλίας.

Παρά την ήττα, το σύνολο του Τιάγκο Μοττα βρίσκεται μια θέση πιο πάνω από την Τορίνο και συγκεκριμένα στην 8η θέση με 35 βαθμούς παλεύοντας μαζί με τις δύο ομάδες από το Τορίνο (Τορίνο, Γιουβέντους) για μια θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.