ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 December, 2022 - 15:01

Categories: 

Ισπανικά Μέσα: «Δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στον τελικό ο Μπενζεμά»

Μπορεί διάφορα γαλλικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως Καρίμ Μπενζεμά έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει στο Κατάρ για τον μεγάλο τελικό της Γαλλίας με την Αργεντινή, ωστόσο σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, «Relevo», ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύει (προς το παρόν τουλάχιστον) να ταξιδέψει στην Ντόχα.

Αυτό, διότι ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας είναι δυσαρεστημένος με την ψυχρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο επιστροφής του, τόσο ο προπονητής των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάν, όσο και η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Να τονίσουμε πως ο Μπενζεμά έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό της Κυριακής (18/12, 17:00) αφού παρέμεινε στη λίστα της ομάδας του παρά τον τραυματισμό του και την αποχώρησή του από την αποστολή, ενώ έχει ήδη πάρει και την άδεια από τη Ρεάλ Μαδρίτης να επιστρέψει το Κατάρ, εφόσον το επιθυμεί.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ισπανικό δημοσίευμα, ο Μπενζεμά θα ήθελε να είχε διαφορετική αντιμετώπιση από τον Ντεσάν και αυτό αναμένεται να επηρεάσει την τελική του απόφαση.

«Προσέχω 24 παίκτες που έχω εδώ. Δεν με νοιάζει για εκείνους που δεν είναι όπως οι Κιμπεμπέ και Πογκμπά. Δεν πρόκειται να μιλήσω για πράγματα που δεν αφορούν την καθημερινότητά μου», είχε απαντήσει ο Ντεσάν όταν ρωτήθηκε για τον Μπενζεμά, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να προχωρήσουν στην επόμενη ερώτησή τους.