ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

8 June, 2023 - 20:24

Categories: 

Ιστορικοί Murray και Jokic, break και προβάδισμα με 2-1

Το τρίτο παιχνίδι μεταξύ Heat και Nuggets για τους τελικούς του ΝΒΑ πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα, με τους φιλοξενούμενους έχοντας σε τρομερή μέρα το δίδυμο Murray - Jokic, να κάνουν το διπλό με 94-109 και να παίρνουν κεφάλι στην σειρά.

Ειδικότερα, με το σκορ ημιχρόνου να είναι 48-53, το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος αναμενόταν ακόμα πιο σκληρό και αμφίρροπο αλλά στην πραγματικότητα οι Nuggets κυριάρχησαν. Η διαφορά στην τρίτη περίοδο αυξήθηκε ενώ στην τέταρτη περίοδο οι Nuggets έκαναν τα βασικά και κράτησαν τους Heat καθόλη την διάρκεια πίσω στο σκορ μέχρι τον τελικό 94-109. Ο Murray ηγήθηκε στο σκοράρισμα με 34 πόντους ενώ σημείωσε triple double με 10 ριμπάουντ και ασίστ. Ο Jokic και αυτός με την σειρά του έφτασε σε ένα ακόμα triple double με 32 πόντους, 21 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Με αυτό το τρόπο, οι δύο παίχτες έγραψαν ιστορία καθώς πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών, δύο συμπαίχτες σημειώνουν triple double στο ίδιο παιχνίδι, ενώ ο Jokic έγινε και ο πρώτος παίχτης με στατιστικά 30+/20+/10+ σε σειρές τελικών. Για τους Heat, μονάχα οι Butler και Adebayo ξεχώρισαν με 28 και 22 πόντους αντίστοιχα, ενώ αρκετά άστοχος συνεχίζει να είναι στην σειρά, η αποκάλυψη στους τελικούς περιφέρειας με τους Celtics, Caleb Martin.
1-2 και πλέον οι Nuggets, με την ψυχολογία υπέρ τους μπορούν να πάρουν και δεύτερο διπλό μέσα στο Μαϊάμι και να είναι για τα καλά το φαβορί για το δαχτυλίδι. Οι Heat, δείχνουν πιο αδύναμη ομάδα σε αυτά τα πρώτα 3 παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι έχουν πετύχει και μια νίκη. Το τέταρτο παιχνίδι μπορεί να σημαίνει ότι οι Nuggets θα βρίσκονται μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα, ή ότι οι γηπεδούχοι δείχνοντας το καλό πρόσωπο που έχουν σε όλα τα playoffs, θα βάλουν φωτιά στην σειρά.
Game 4 11/6
Miami Heat - Denver Nuggets (1-2) (3:30)

Διοργάνωση: