ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

5 March, 2023 - 01:03

Categories: 

Ιστορικός ο Εμπαπε και νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει Μπάγερν

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, η Ναντ ήταν αξιοπρεπέστατη αλλά γνώρισε ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-2 μέσα στο "Parc des Princes".

Η παρέα του Μέσι και του Εμπαπε ξεκίνησε με πολύ όρεξη το παιχνίδι καθώς ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 12' ενώ ο Χατζαμ με αυτογκόλ έκανε το 2-0 για τους Παριζιάνους. Απαντήσεις όμως για την Ναντ υπήρχαν και μάλιστα πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ειδικότερα, ο Μπλας στο 31' μείωσε ενώ ο Γκαναγκο στο 38' έκανε το 2-2. 

Η ποιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν δεν αμφισβητείται, και αυτό φάνηκε στην επανάληψη του παιχνιδιού. Ο Ντανίλο Περέιρα με κεφαλιά ύστερα από την σέντρα του Εμπαπε, έβαλε ξανά τους γηπεδούχους μπροστά στο 60ο λεπτό. Ο Εμπαπε χρειαζόταν ένα γκολ για να βρεθεί μόνος του στην κορυφή των κορυφαίων σκόρερ με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και το κατάφερε με γκολ στο 90+2' περνώντας με 201 γκολ τον δεύτερο Έντισον Καβανι.

Καλή εμφάνιση από την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία παραμένει στην πρώτη θέση με διαφορά 11 πόντων από την δεύτερη Μαρσέιγ και πλέον το ενδιαφέρον της στρέφεται στο Μόναχο για τον επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της φάσης του 16 για το Champions League. Η Ναντ, από την άλλη δεν κινδυνεύει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ σε αντίθεση με την Παρί Σεν Ζερμέν, συνεχίζει στο θεσμό του κυπέλλου αντιμετωπίζοντας την Λυόν στα ημιτελικά.