ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

12 February, 2023 - 15:44

Categories: 

Ισόπαλη με την Σασσουολο η καλύτερη Ουντινέζε

Ισόπαλο έληξε το πρώτο ματς σήμερα για την Seria A με την Ουντινέζε να φέρνει 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Σασσουολο. Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να βρούνε οι γηπεδούχοι καθώς ο Ουντογκι με ένα συρτό σουτ έκανε το 1-0 στα πρώτα 22 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Η Σασσουολο, παρά αυτό το σοκαριστικό ξεκίνημα, απάντησε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό με τον Ενρίκε. Με γρήγορο ρυθμό συνεχίστηκε ο αγώνας με την Ουντινέζε να περνάει πάλι μπροστά στο σκορ αυτή την φορά με τον Μπιγιολ στο 28' αλλά δεν κατάφερε να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια καθώς ο Πέρεθ στο 45+2 έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, φαινόταν ότι η Ουντινέζε ήθελε να προηγηθεί ξανά και αυτή την φορά να κρατήσει τους τρεις βαθμούς στα χέρια της και υπερισχυε εναντίων της Σασσουολο. Δημιούργησε ευκαιρίες όμως ο τερματοφύλακας της Σασσουολο, Κονσιγκλι, ήταν εκεί και κράτησε το 2-2 για την ομάδα του, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Η Σασσουολο, δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί δύο νικών που είχε με Μίλαν και Αταλάντα και έτσι παρέμεινε στην 14η θέση με 24 βαθμούς. Η Ουντινέζε, δεν μπόρεσε μετά την χθεσινή ήττα της Λάτσιο, να νικήσει και να την πλησιάσει στους 7 και έτσι παρέμεινε 8η με 30 βαθμούς.