ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 April, 2023 - 15:44

Categories: 

Ιταλικά σενάρια για Ολυμπιακό και Καμπιάσο

 

Μετά την παραίτηση του Μίτσελ, ο Ζοσέ Ανιγκό είναι ο άνθρωπος που θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ήδη, πάντως, τα σενάρια για το μέλλον και τον επόμενο προπονητή του Θρύλου δεν σταματούν! Μιας και οι «ερυθρόλευκοι» είναι ένας σύλλογος με μεγάλο brand name στην Ευρώπη. Έτσι, ένα από τα σημερινά που κυκλοφόρησαν αφορούν ένα γνώριμο πρόσωπο για τον σύλλογο. 

 

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο για τον Καμπιάσο

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πώς το όνομα του Εστέμπαν Καμπιάσο μπορεί να αποτελούσε ένα από αυτά που θα μπορούσαν να εξετάσουν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Αργεντινός έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ως ποδοσφαιριστής. Επί μια διετία ήταν στο Θρύλο και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2016, 2017) πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

 

Ο Ντι Μάρτζιο, ωστόσο, δεν αναφέρει πώς στον Πειραιά σίγουρα θα κάνουν κίνηση για τον «Κούτσου». Αλλά πώς θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Επιπλέον, ακόμη και στο Sky Sports κάνει αναφορά στον Αργεντινό και τους «ερυθρολεύκους». 

 

Ομάδα: