ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2023 - 19:58

Categories: 

Ιτούδης: «Έχω μεγάλο κίνητρο γι’ αυτό το παιχνίδι»

Ως ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό προσεγγίζουν στην Φενέρμπαχτσε την αναμέτρηση της Τρίτης απέναντι στον Ολυμπιακό (31/1, 19:45)

Χαρακτηριστικές του τρόπου με το οποίο προσεγγίζουν στην τουρκική ομάδα την μάχη με τους ερυθρόλευκους είναι οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη, κάνοντας λόγο για ισχυρό κίνητρο  ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 22η αγωνιστική της EuroLeague στην Τουρκία.

«Θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα που στην παρούσα φάση βρίσκεται στην κορυφή της EuroLeague και είναι μία από τις πιο δυνατές της διοργάνωσης. Θα παίξουμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, που έχει χτίσει ισχυρό κορμό από γηγενείς και ξένους αθλητές, τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ επιθετικά και στο πρώτο παιχνίδι μάς κέρδισε. Ανυπομονούμε να παίξουμε απέναντι σε μια τόσο σπουδαία ομάδα. Έχω μεγάλο κίνητρο γι αυτό το παιχνίδι, που θα γίνει στο γήπεδό μας», ανέφερε ο Έλληνας προπονητής του τουρκικού συλλόγου.

 

Διοργάνωση: