ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 March, 2023 - 23:18

Categories: 

Ιωαννίδης: «Θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα!»

Με διπλό κορυφής έφυγε από το Περιστέρι και την έδρα του Ατρομήτου ο Παναθηναϊκός, έχοντας για μεγάλο του πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του!

Ο 23χρονος επιθετικός έκανε δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα, τονίζοντας το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη για τους «πράσινους», ενώ πρόσθεσε ότι άπαντες στην ομάδα παραμένουν συγκεντρωμένοι και θα τα δώσουν όλα έτσι ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του τίτλου.

 

 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού:

Για τη σημερινή του εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε: «Η αλήθεια πως ήταν πρώτα από όλα μια σημαντική νίκη για την ομάδα και χαίρομαι που βοήθησα και εγώ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινούν τα πλέι οφ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο».

Για το αν θα αντέξει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα από εδώ και πέρα αλλά θα τα καταφέρουμε».

Για την βελτίωση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο: «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα πρόβλημα χωρίς την μπάλα. Στο πρέσινγκ μας. Αφήσαμε τον αντίπαλο να έχει στην μπάλα στα πόδια για αρκετό χρόνο. Αυτό δεν μας αρέσει. Αυτό το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και για αυτό πετύχαμε δύο τέρματα».

Για το ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί: «Κάναμε μια κοιλιά που δεν άρμοζε στην εικόνα μας στο πρωτάθλημα. Πλέον επαναφέραμε την ομάδα στα στάνταρ μας και συνεχίζουμε».

Για το γκολ που πέτυχε: «Στη φάση που έχασα στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησα να γυρίσω με το σώμα μου, αλλά η μπάλα ήταν λίγο ψηλά. Ήταν ωραία απόκρουση. Όσον αφορά το γκολ, ήρθε η μπάλα μπροστά μου, έκανα μια προσποίηση και άκουγα να μου φωνάζουν να σουτάρω. Πρέπει να το κάνω περισσότερο. Εμπιστεύομαι το αριστερό μου πόδι. Γενικά έχω σκοράρει κάποια γκολ με το αριστερό. Ήταν γκολ ωραίο. Γενικά το χρησιμοποιώ. Νιώθω ότι μπορώ να εκτελέσω με το αριστερό. Είναι κάτι που δουλεύουμε με το προπονητικό επιτελείο. Θέλουμε όσες ευκαιρίες έχουμε να τις υλοποιούμε».

Ομάδα: