ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 December, 2023 - 18:07

Categories: 

Ιωαννίδης: «Να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και το 2024»

Την αποφασιστικότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός να γυρίσει το εις βάρος του 3-0 από τη Βιγιαρεάλ, άσχετα αν, τελικά, δεν τα κατάφερε μνημόνευσε ο Φώτης Ιωαννίδης σε δηλώσεις του στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου, μετά το 3-2 στο «Θεράμικα».

Με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να κάνει λόγο για ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ, να εκφράζει την βεβαιότητα ότι το «τριφύλλι» θα κάνει… αυτό που πρέπει απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα αλλά και ότι θα βρει τον δρόμο του!

Παράλληλα, ο Ιωαννίδης αναρωτήθηκε γιατί να μην μείνει στον Παναθηναϊκό… για πάντα και έβαλε πλάτη για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Αναλυτικά όσα είπε ο 23χρονος σέντερ φορ των «πράσινων»:

Για την εμφάνισή του και την αλλαγή της εικόνας της ομάδας όταν πέρασε στο γήπεδο στο 60’: «Κάθε εβδομάδα είμαι σε ετοιμότητα και θέλω να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Είτε ο προπονητής αποφασίζει να ξεκινήσω, είτε όχι, εγώ θέλω να κερδίζει η ομάδα γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κι αυτό προσπαθώ να κάνω. Να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Δυστυχώς σ’ αυτό το ματς με τη Βιγιαρεάλ δεν τα καταφέραμε. Όλοι το πιστεύαμε. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά πως εάν βάζαμε ένα γκολ, θα ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Το βάλαμε και στο 3-0 και είδαμε ότι ακόμη κι από αυτό το σκορ, μπορούσαμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Το πιστεύαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε...».

Για το τι κρατάει από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν πρέπει να τα παρατάει και δεν τα παρατάει ποτέ. Αυτό κρατάω προσωπικά, η ομάδα πάλεψε ως το τέλος για να πάρει ένα αποτέλεσμα σ’ αυτό το γήπεδο».

Για το καθοριστικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα που ακολουθεί στις 14/12: «Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και το 2024. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Το ματς στη Λεωφόρο είναι κρίσιμο και θα ανταπεξέλθουμε όπως πρέπει».

Για το γεγονός ότι τον παρακολούθησαν πάλι αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες: «Η δουλειά μου είναι ο Παναθηναϊκός και να προσπαθώ να κερδίζω κάθε παιχνίδι με την ομάδα μου. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι. Το μυαλό μου είναι μόνο στο ποδόσφαιρο. Οι “μετοχές” κι όλα αυτά δεν με απασχολούν. Με νοιάζει μόνο η ομάδα κι ότι καταφέρνουμε μέσα από αυτή είναι πολύ σημαντικό».

 

Ομάδα: