ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

27 February, 2023 - 00:24

Categories: 

Κάκιστη η Μπαρτσελόνα. Ηττήθηκε από την Αλμερία

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να συνέλθει από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπέπεσε σε μια ήττα «εκτός προγράμματος» στην Λα Λίγκα με 1-0 στην έδρα της Αλμερία.

Οι Μπλαουγκράνα ήταν υποτονικοί στο πρώτο εικοσάλεπτο, αδυνατώντας να σπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων που ήταν τακτικά προετοιμασμένοι. Η Αλμερία μάλιστα προηγήθηκε με την πρώτη της ευκαιρία στο 4ο λεπτό. Ο Λουίς Σουάρες πέρασε μια όμορφη σέντρα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, βγάζοντας τον Ελ Μπιλάλ Τουρέ στο τετ α τετ με τον Τερ Στέγκεν με τον φορ να τελειώνει ιδανικά την φάση. Το γκολ των γηπεδούχων αποσυντόνισε την Μπαρτσελόνα που δέχθηκε και άλλες φάσεις στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Τσάβι προσπάθησε με αλλαγές στην σύνθεση και την τακτική να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα κακό παιχνίδι από το οποίο τους έλειπε η επιθετική δημιουργία. Η Αλμερία εκμεταλλεύτηκε σωστά την κούραση των Μπλαουγκράνα και κατάφερε να πάρει και τους τρεις πόντους.

Με αυτό τον τρόπο, η Μπαρτσελόνα έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στο +10 από την δεύτερη Ρεάλ και η μάχη για τον τίτλο είναι ακόμη ανοικτή. Η Αλμερία, από την μεριά της, σκαρφάλωσε έξω από την ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στην 15η θέση.