ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

28 July, 2023 - 01:58

Categories: 

Κένεντι και ακόμα ένας Winger

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προανήγγειλε μεταγραφές για τον Ολυμπιακό τις επόμενες ημέρες και ούτε ένα 24ωρο μετά τη νίκη επί της Ρέιντζερς έρχονται μεταγραφές στα άκρα.

Ο λόγος για τον Κένεντι που έχει αγωνιστεί σε Φλουμινένσε,Τσέλσι αλλά και σε Νιούκαστλ, Χετάφε, Γρανάδα,με προπονητή  το Ντιέγκο Μαρτίνεθ και στη Φλαμένγκο.Τελευταια του ομάδα η Βαγιαδολίδ.

Ο Κένεντι είναι Βραζιλιάνος,έχει παίξει σε όλα τα Εθνικά κλιμάκια της χώρας του και μετά τη Φλουμινένσε,το 2015 ήρθε η Τσέλσι να δώσει 8.000.000 ευρω για να τον κάνει δικό της.

Στην πρώτη χρονιά του στην Τσέλσι μέτρησε  20 συμμετοχές έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ. Τον Αύγουστο του 2016 παραχωρήθηκε δανεικός στην Γουότφορντ (3 συμ,) και στη συνέχεια ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Νιούκαστλ (41 συμ., 3 γκολ και 3 ασίστ), Χετάφε (27 συμ., 3 γκολ και 5 ασίστ), Γρανάδα (44 συμ., 8 γκολ και 6 ασίστ), Φλαμένγκο (17 συμ., 1 γκολ και 1 ασίστ).

Ακολούθησε η Βαγιαδολίδ με την οποία φέτος είχε 13 παιχνίδια, με 1 ασίστ.Ωστοσι η ομάδα του Ρονάλντο υποβιβάστηκε και ο ίδιος με συμβόλαιο μέχρι το 2027 θέλει να αποχωρήσει.

Ουσιαστικά φέρεται να υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό αλλά πρέπει να βρεθεί λύση με την λύση του συμβολαίου του.

πηγή redaroume.gr