ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 June, 2023 - 21:58

Categories: 

Κέρδη, ωραίο ποδόσφαιρο κι επιστροφές για τον Παναθηναίκό

Άκρως ενθαρρυντικά ήταν τα πρώτα δείγματα γραφής που άφησε ο Παναθηναϊκός  στο παρθενικό του φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Με τον  Γερεμέγεφ να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση έχοντας συμμετοχή στο πρώτο γκολ και σκοράροντας το δεύτερο, τον Μπερνάρ να δημιουργεί και τους Ζέκα και Αϊτόρ να επιστρέφουν στην ενεργό δράση, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αφήνοντας χαρμόσυνα μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν. Πειστική εμφάνιση και από τους νεαρούς Φικάι, Σιδερά, Μπιλάλ και Καλοσκάμη με τους δυο τελευταίους να πετυχαίνουν από ένα τέρμα στο δεύτερο μέρος.

Με 4-3-3 επέλεξε να παρατάξει τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πρώτο τεστ ενόψει της νέας σεζόν. Ο Λοντίγκιν ανέλαβε να υπερασπιστεί την «πράσινη» εστία, ενώ ως δεξιός μπακ ξεκίνησε ο Κώτσιρας και ως αριστερό ο Χουάνκαρ. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας αποτέλεσαν οι Σιδεράς και Σένκεφελντ. Τον χώρο του κέντρου κάλυψαν οι Πέρεθ και Τσόκαϊ με τον Μπερνάρ πιο προωθημένο, ενώ ως εξτρέμ αγωνίστηκαν οι Μαντσίνι αριστερά και Παλάσιος δεξιά. Με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στην γραμμή κρούσης των «πρασίνων»

 

Γκολ από όμορφες συνεργασίες 

Οι ποδοσφαιριστές του «Τριφυλλιού» άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Χουάνκαρ να σεντράρει από τα αριστερά, ο Γερεμέγεφ ενεπλάκη στη φάση με τον Γκρόντζιτς να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός αναπτύχθηκε ορθολογικά με τον Μαντσίνι να παίζει το «1-2» με τον Γερεμέγιεφ, όμως το πλασέ του Αργεντινού πέρασε λίγο άουτ. 

Στο 23’ ο Παναθηναϊκός ζευγάρωσε τα τέρματά του Ωραία κυκλοφορία με τον Μπερνάρ να βρίσκει κάθετα με μπαλιά… ξυράφι τον Γερεμέγεφ, με τον Λευκορώσο να πετυχαίνει το πρώτο του ανεπίσημο γκολ με το «τριφύλλι». Στο 56’΄ο Αϊτόρ και ο Ζέκα επέστρεψαν στα γήπεδα με τον Ισπανό να πατά χορτάρι έπειτα από εννέα μήνες και τον διεθνή με την Εθνική μας να πραγματοποιεί το δεύτερο ντεμπούτο του. Στο 63΄ο Καλοσκάμης, εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Αϊτόρ και προ κενής εστίας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπιλάλ για το τελικό 4-0.

 

Ομάδα: