ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

25 March, 2023 - 16:56

Categories: 

Κέρδισε την Άεκ και «βλέπει» άνοδο ο Απόλλων Σμύρνης

Ένα εξαιρετικά πολύτιμο «διπλό» πήρε ο Απόλλων Σμύρνης στο «Σεραφείδειο», καθώς επικράτησε με 0-2 της Άεκ Β και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β' Ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι δίχτυα με τον Μωραΐτη να δίνει με κεφαλιά το προβάδισμα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο 15ο λεπτό. Οι κιτρινόμαυροι αντέδρασαν και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν στο 33' η κεφαλιά του Λάτσι βρήκε το αριστερό δοκάρι του Κότσαρη

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε ιδανικά για το σύνολο του Αλέξη Βοσνιάδη, με τον Σαντάτ Καρίμ να διπλασιάζει το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στο 47'. Το υπόλοιπο του παιχνιδιού πέρασε με την Άεκ να ψάχνει κάποιο γκολ που θα της επέτρεπε να διεκδικήσει κάτι, βρήκε, όμως, απέναντι της τον Κότσαρη, που με σημαντικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Με την νίκη αυτή, ο Απόλλων έφτασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται μόλις τρεις κάτω από την πρωτοπόρο Κηφισιά στην κατάταξη του Β' Ομίλου της Super League 2.