ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

4 February, 2022 - 03:36

Καθάρισαν στο 2ο ημίχρονο οι Βαυαροί

Η Μπάγερν υποδέχθηκε τη Μακάμπι στο "Audi Dome" για την 25η αγωνιστική της Turkish Airlines Euroleague , με τους Βαυαρούς να παίρνουν τη νίκη με 70-52 πατώντας το γκάζι στο 2ο ημίχρονο. 

Μετά από ένα ισορροποιημένο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 30-29 υπέρ των γηπεδούχων. 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έσφιξε την άμυνα της και μέσα από από αυτή κατάφερε να προηγηθεί με 49-41 στο τέλος της 3ης περιόδου. 

Στην 4η περίοδο η Μπάγερν αφού δέχτηκε 5 πόντους σε 5 λεπτά που απέμεναν για το τέλος κατάφερε να προηγηθεί με 17 πόντους διαφορά ( 63-46). Στο τελευταίο πεντάλεπτο , με τον νικητή να έχει κριθεί , το μόνο που έμενε ήταν να διαμορφωθεί το τελικό σκορ , με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να μη μπορεί να καταφέρει κάτι καλύτερο από το 70-52 και τη διαφορά -18 πόντων που ήταν και το τελικό σκορ. 

 

Ο Γουόλντεν με 13 και ο Λούσιτς με 9 πόντους , 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα ήταν οι καλύτεροι από πλευράς Μπάγερν , με τους Βαυαρούς να βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας της Euroleague με συνολικό ρεκόρ 12-12 και σε τριπλή ισοβαθμία με την 7η Ούνιξ και την 8η Μονακό. 

 

Απ την άλλη , κορυφαίος από πλευράς Ισραηλινών ήταν για άλλο ένα ματς ο Σκότι Γουίλμπεκιν ο οποίος πέτυχε 20 πόντους και ήταν ο μόνος διψήφιος απ‘ την ομάδα του. Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποχώρησε στη 12η θέση (10 νίκες -12 ήττες) και απέχει 2 νίκες από την 8η θέση (έχοντας και 2 ματς λιγότερα).