ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

12 February, 2023 - 16:20

Categories: 

Καθάρισε από το ημίχρονο η Τουλούζ την προβληματική Ρεν

Μια ομάδα που μέσα στο 2023 απογοητεύει στην Ligue 1, είναι η Ρεν η οποία και σήμερα δεν κατάφερε να πάρει τρεις πόντους και ηττήθηκε εύκολα εκτός έδρας από την Τουλούζ.

Η Τουλούζ σε αντίθεση με την Ρεν, βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της από την αρχή της σεζόν και αυτό φάνηκε και στο σημερινό παιχνίδι καθώς απο το πρώτο κιόλας ημίχρονο προηγούνταν με 3-0. Τα γκολ για τους γηπεδούχους τα πέτυχαν οι Ραταο στο 27' ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Αμπουχαλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 38', μετά από γύρισμα του Αμπουχαλ, ο Νταλινγκα έγραψε το 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε πολύ δύσκολο για την Ρεν ώστε να καταφέρει να πάρει κάτι από το σημερινό ματς. Βέβαια το αυτογκόλ του Ρουά στο 55' αύξησε λίγο τις ελπίδες της αλλά η συμπαγής άμυνα της Τουλούζ δεν επέτρεψε στην Ρεν να πάρει θετικό αποτέλεσμα από το σημερινό παιχνίδι.

Τρίτη νίκη σε 4 αγώνες η Τουλούζ η οποία ανεβαίνει στο πίνακα και πλέον βρίσκεται στην 10η θέση με 32 βαθμούς ενώ στην 5η θέση με 40 βαθμούς παραμένει η Ρεν η οποία φαίνεται να μην μπορεί με τέτοιες εμφανίσεις, να διατηρηθεί σε αυτή την θέση.