ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

20 March, 2023 - 10:49

Categories: 

Καθιερώνεται στην εξάδα η Τβέντε, έχασε ευκαιρία η Άλκμααρ

Η 26η αγωνιστική για την Eredivisie ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με το παιχνίδι ανάμεσα στην Τβέντε και την Άλκμααρ, με τους πρώτους να επικρατούν με 2-1.

Ειδικότερα, η Τβέντε όντας γηπεδούχους ξεκίνησε εκρηκτικά το παιχνίδι καθώς ο Ουγκαλντε με δύο τέρματα στο 8' και το 11' έκανε γρήγορα το 2-0 για την ομάδα του. Η Άλκμααρ προσπάθησε να βρει τα πατήματα της αλλά μέχρι το σφύριγμα του πρώτου μέρους, δεν τα κατάφερε.

Στην επανάληψη η Άλκμααρ παρουσιάστηκε καλύτερη σε αντίθεση με την Τβέντε που έμεινε πίσω για να κρατήσει το 2-0 υπέρ της. Βέβαια μέχρι το 60', η Τβέντε είχε ευκαιρίες για να κάνει το 3-0 και να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Από εκείνο το σημείο και μετά η Άλκμααρ απείλησε περισσότερο και μπόρεσε να μειώσει με την Κάρλσον στο 66'. Χρόνος υπήρχε αλλά δυνάμεις για τους φιλοξενούμενους όχι, και έτσι το παιχνίδι έληξε με 2-1 με νικήτρια την Τβέντε.

Σημαντική νίκη για την Τβέντε η οποία βρισκόμενη στην 5η θέση με 47 βαθμούς, δύσκολα μπορεί να χάσει την θέση των play offs. Η Άλκμααρ, βρίσκεται μια θέση από πάνω με 53 βαθμούς αλλά ειχε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ήττα του Άγιαξ και να βρεθεί αυτή δεύτερη.