ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

11 January, 2022 - 02:07

Categories: 

Και οι 3 κύκλοι του “Succession” σε μαραθώνια προβολή στη Nova, oι «Όμηροι των χάκερ» στο «Special Report» και επιστροφές στον ΑΝΤ1!

Η 79η τελετή των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε χθες στο Beverly Hilton στο Λος Αντζελες, όπου η σειρά «Succession» θριάμβευσε, καθώς απέσπασε τα βραβεία Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Α’ Ανδρικού ρόλου για τον Jeremy Strong και Β’ Γυναικείου ρόλου για την Sarah Snook!

 

 

 

 

 

 

 

 

Απολαύστε τη σειρά στο Novacinema4 κάθε βράδυ από αύριο, Τρίτη 11 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 23.00, ενώ την Κυριακή 16 Ιανουαρίου θα προβληθούν σε ένα μοναδικό μαραθώνιο όλα τα επεισόδια back to back από τις 15.45!

 

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της οικογένειας ενός μεγιστάνα των media ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας και της ζωής του και η εκτεταμένη οικογένεια του, ονειρεύεται ήδη την διαδοχή. Ο τρίτος κύκλος της σειράς έρχεται για να αναδείξει πτυχές του οικογενειακού εμφυλίου που ξεσπά για χάρη της διαδοχής δημιουργώντας εντάσεις. Αιφνιδιασμένος από τον Kendall, ο Logan Roy βρίσκεται σε δύσκολη θέση, και προσπαθεί να εξασφαλίσει οικογενειακές, πολιτικές και οικονομικές συμμαχίες.

 

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Nicholas Braun, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen και άλλοι.

 

 

 

Οι «Όμηροι των χάκερ» στο «Special Report»

 

 

 

Οι κυβερνοεπιθέσεις αποτελούν δημοφιλές θέμα στις ταινίες του Χόλιγουντ. Τι συμβαίνει, όμως, όταν οι ψηφιακοί εκβιαστές «χτυπούν» στην πραγματικότητα; Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ερευνά τη διάδοση των ψηφιακών επιθέσεων τύπου ransomware στην Ελλάδα και αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη όταν χάκερ προσπάθησαν να «αιχμαλωτίσουν» υπολογιστές στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και στον Δήμο Θεσσαλονίκης την περασμένη χρονιά, απαιτώντας λύτρα για να απελευθερώσουν τα αρχεία τους.

Πώς παραβίασαν τα συστήματα ασφαλείας, πού απέκτησαν πρόσβαση και πώς αντέδρασαν οι υπεύθυνοι; Το «Special Report» ρίχνει φως στις δύο μεγαλύτερες περιπτώσεις «ψηφιακής ομηρίας» που απασχόλησαν τις ελληνικές αρχές τη χρονιά που πέρασε.

Η κάμερα της εκπομπής ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και συναντά δύο πολίτες που ανυποψίαστοι έπεσαν θύματα κυβερνο-εκβιαστών, αλλά και τον μηχανικό ανάκτησης δεδομένων που τους βοήθησε να αντιμετωπίσουν αυτήν την απειλή. Στην εκπομπή, μιλούν ακόμη ένας Αμερικανός ειδικός «διαπραγματευτής» που αναλαμβάνει για λογαριασμό εταιρειών το δύσκολο κομμάτι της διαπραγμάτευσης με τους χάκερ που απαιτούν λύτρα από τα θύματά τους, αλλά και ένας Έλληνας πρώην χάκερ που είδε το λογισμικό που δημιούργησε να «τρυπώνει» και να διαδίδεται παγκοσμίως σε χιλιάδες υπολογιστές, παρακάμπτοντας τα φίλτρα ασφαλείας μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

 

 

 

Εβδομάδα επιστροφών στον ΑΝΤ1

 

Ο ΑΝΤ1 έκλεισε το 2021 με πρωτιά στην τηλεθέαση, στο δυναμικό κοινό 18-54 στο σύνολο ημέρας, ενώ και το 2022 αναμένεται να είναι μια δυνατή, συναρπαστική και πλούσια χρονιά.

 

Από σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, τα αγαπημένα προγράμματα του ΑΝΤ1 επιστρέφουν, μετά τις γιορτές, στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού και δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Στις 16:30, ο εκρηκτικός Μάρκος Σεφερλής, με τον ξεχωριστό του τρόπο, φέρνει ξανά καθημερινά αντιμέτωπες παρέες στο «5Χ5».

 

Στις 17:30, η καθημερινή δραματική σειρά «Ήλιος» έρχεται με νέα επεισόδια,  καταιγιστικό σενάριο, ξεχωριστή σκηνοθεσία και δυνατό καστ.

 

Στις 20:00, οι «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, έρχονται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

 

Στις 22:15, συνεχίζεται ο Γ’ κύκλος των «Άγριων Μελισσών», της σειράς των δυνατών συγκινήσεων και των καθηλωτικών ερμηνειών που έφερε και πάλι την ελληνική Μυθοπλασία σε πρώτο πλάνο.

 

Στις 23:45 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα φιλοξενήσει και πάλι ξεχωριστούς καλεσμένους για να παίξουν και να μιλήσουν για όλα στο «The 2Night Show».

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, στις 22:15, ξεκινά το «42°C», ένα δυνατό ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ με πλοκή που κόβει την ανάσα, διαδοχικές ανατροπές, μυστικές σχέσεις και αναπάντητα ερωτήματα. Η σειρά θα προβληθεί την Τετάρτη 12/1, την Πέμπτη 13/1, την Τετάρτη 19/1 και την Πέμπτη 20/1, στις 22:15.

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, στις 23:45, το «Ενώπιος Ενωπίω» και ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχονται ξανά πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την αλήθεια και τη διαδρομή τους.

Την Παρασκευή  14 Ιανουαρίου, στις 20:00, το «VINYΛΙΟ», η αγαπημένη και ξεχωριστή εκπομπή της τηλεόρασης, επιστρέφει με συναίσθημα, νοσταλγία και χιούμορ.

 

Στις 24:00, το «Special Report» με τους Τάσο Τέλλογλου, Αντώνη Φουρλή, Μαρία Σαράφογλου και Γιάννη Παπαδόπουλο έρχεται με νέες μεγάλες έρευνες και αποκλειστικές συνεντεύξεις για να ρίξει φως στα όσα γνωστά και άγνωστα διαδραματίζονται γύρω μας.

 

 

 

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το Σάββατο 8/1 το Survivor ήταν πρώτο στο γενικό σύνολο του κοινού, με ποσοστό 28,2% και στο δυναμικό κοινό με 27% ενώ την Κυριακή 9/1 τα ποσοστά ήταν υψηλότερα, με 30,9% στο γενικό σύνολο και 30,7% στο δυναμικό κοινό...

-Είναι ο πιο δημοφιλής «δολοφόνος» της ελληνικής τηλεόρασης κι ο πιο παραδοσιακός «Κρητικός» που έβγαλε ποτέ… η Λάρισα. Ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός «Μαθιός» του «Σασμού», έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022, στις 00:15, για να μας αποκαλύψει πώς είναι να βιώνεις την επιτυχία με… τέχνη...

-14 εργαζόμενοι της ΑΥΓΗΣ αποδέχτηκαν την εθελούσια έξοδο που ξεκίνησε στην εφημερίδα...

-Καλό βράδυ και είς αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com