ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

22 April, 2023 - 09:29

Categories: 

Και όμως αντέχουν οι Hawks, εύκολα οι Knicks, 3-0 για τους Nuggets

Ακόμα μια μέρα playoffs στο ΝΒΑ με τρεις αναμετρήσεις με Hawks και Knicks να νικάνε μπροστά στους οπαδούς τους ενώ οι Nuggets μέσα στην Minnesota έκαναν το 0-3 στην σειρά.

Ξεκινάμε με το παιχνίδι ανάμεσα στους Hawks και τους Celtics, με τους Κέλτες να είναι μπροστά στην σειρά με 2-0. Έτσι οι Hawks γνώριζαν ότι χρειάζονταν πάση θυσία την νίκη για να μην βρεθούν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Και το κατάφεραν επικρατώντας 130-122 με το backcourt των Young - Murray να είναι εξαιρετικό με 32π/6ρ/9α και 25π/6ρ/5α αντίστοιχα. Για τους Celtics, ο Tatum σημείωσε 29 πόντους ενώ σημαντικές αλλά όχι αρκετές βοήθειες προσέφερε ο Smart με 24 πόντους. Σημαντική νίκη και 1-2 στην σειρά με τους Hawks να έχουν πλέον και την ψυχολογία για να επικρατήσουν και στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους και να φέρουν στα ίσα την σειρά.

Στην Νέα Υόρκη και στο Madison Square Garden, οι Knicks έπαιξαν απίστευτη άμυνα αφήνοντας τους Cavaliers μόλις στους 79 πόντους, ενώ οι ίδιοι σκόραραν 99 και πήραν την νίκη. Ο Brunson συνεχίζει να πραγματοποιεί φοβερή σειρά πετυχαίνοντας 21 πόντους με 6 ασίστ ενώ ο RJ Barret έκανε το πρώτο θετικό του παιχνίδι στην σειρά με 19 πόντους και 8/12 σουτ. Ο Mitchell από την άλλη πλευρά, σημείωσε 22 πόντους αλλά γενικότερα, όλο το σύνολο του Bickerstaff βρισκόταν σε κακή ημέρα και δεν κατάφερε να βρει λύσεις επιθετικά. Επομένως, η σειρά συνεχίζεται στο MSG με το σκορ 2-1 υπέρ των Knicks. 

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι έγινε στην Minnesota με τους Nuggets να νικάνε 111-120 και να γράφουν το 0-3 της σειράς. Σε γενικές γραμμές, οι Timberwolves φάνηκαν βελτιωμένοι και βρίσκονταν κοντά στο σκορ καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Όμως, ο Porter Jr. με σημαντικά σουτ στο τέλος σημείωσε 25 πόντους ενώ ο πρωταγωνιστής των φετινών Nuggets, Jokic έγραψε triple double με 20 πόντους, 11 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Οι Timberwolves, τέλος, είχαν σε καλή ημέρα τον Edwards με 32 πόντους και τον Towns με 27 αλλά το βάθος των Nuggets ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι. 0-3 πλέον και όλα δείχνουν ότι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι Nuggets θα βρεθούν στα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας.

Οι επόμενοι αγώνες:

Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers (0-3) (20:00)

Los Angeles Clippers - Phoenix Suns (1-2) (22:30)

Miami Heat - Milwaukee Bucks (1-1) (2:30)

Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies (1-1) (5:00)

 

 

 

 

Διοργάνωση: