ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

18 March, 2023 - 08:49

Categories: 

Καλύτερη η Σερκλ Μπριζ, ισόπαλη με την προβληματική Γκενκ

Η Σερκλ Μπριζ αντιμετώπισε στην έδρα της την πρωτοπόρο στο βελγικό πρωτάθλημα Γκενκ με την οποία έμεινε στο 1-1, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε επικρατήσει η γηπεδούχος.

Η Γκενκ, αναμφισβήτητα δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική της περίοδο και αυτό φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο με την Σερκλ Μπριζ να κυριαρχεί στο αγωνιστικό χώρο καθόλη την διάρκεια του 45 λεπτού. Μάλιστα, βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ με τον Ουεντα στο 40', στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Η Γκενκ ξύπνησε και ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με παραπάνω όρεξη, ισοφαρίζοντας με τον Παιντσιλ στο 54'. Οι δύο ομάδες δεν ρίσκαραν στην συνέχεια, η Γκενκ δεν κατάφερε να βγει μπροστά για να γυρίσει το παιχνίδι, σε αντίθεση με την Σερκλ Μπριζ που θα μπορούσε στο τέλος να πάρει το τρίποντο δίχως να τα καταφέρει. Επομένως, το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή.

Τρίτος αγώνας δίχως νίκη για την Γκενκ η οποία όμως παραμένει στην πρώτη θέση αλλά κινδυνεύει από την Ουνιόν η οποία με νίκη απέναντι στην Μεχελεν μπορεί να πλησιάσει στους 5 βαθμούς. Η Σερκλ Μπριζ βρίσκεται στην 8η θέση και ελπίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει πλέι οφ.