ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 January, 2024 - 00:51

Categories: 

Καρβαλιάλ: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, αλλά δεν είχαμε τύχη»

 

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε εντελώς άδοξα από την επόμενη φάση του Κυπέλλου χάνοντας στη … ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Κάρλςο Καρβαλιάλ να τονίζει ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω με τις ευκαιρίες που έχασε, ενώ τόνισε ότι πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στους δύο εναπομείναντες στόχους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ισορροπημένο ζευγάρι, οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος. Στην παράταση αξίζαμε κάτι παραπάνω γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε, οπότε πήγαμε στα πέναλτι. Εκεί η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε και στα πέναλτι πάντα χρειάζεται λίγο η τύχη».

Για τις ευκαιρίες: «Είχε και ο Παναθηναϊκός ευκαιρίες αλλά είχαμε και εμείς στην παράταση και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Όταν το παιχνίδι φτάνει στα πέναλτι χρειάζεται και τύχη. Χάσαμε έναν από τους στόχους μας, έχουμε άλλους δύο και πρέπει να εστιάσουμε εκεί».

Ομάδα: