ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 January, 2024 - 19:17

Κασελάκης: «Να εκμεταλλευτούμε την κόπωση του Παναθηναϊκού»

Τον Παναθηναϊκό AKTOR θα αντιμετωπίσει αύριο (Κυριακή 7/1, 17:00) το Περιστέρι bwin, για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στην επίσημη σελίδα των Περιστεριωτών για τις δυσκολίες που περιμένει να συναντήσει η ομάδα του, τονίζοντας πως πρέπει να «χτυπήσει» στην κούραση του «τριφυλλιού».

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι μέχρι στιγμής αήττητη στο πρωτάθλημα. Έχει ανεβάσει την ποιότητα της πολλά επίπεδα φέτος και στοχεύει στους τρεις τίτλους», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την κούραση τους για να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR και όχι αυτό με τη Ρίτας Βίλνιους που ακολουθεί.

Ξέρουμε εκ των πραγμάτων ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% πνευματικά και σωματικά, επειδή είχαμε και εμείς ταξίδι, για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα που ξέρουμε ότι θα είναι πολλές».

Ομάδα: