ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 September, 2023 - 14:59

Categories: 

Καστελάνι: «Έτοιμοι για νέα τρόπαια!»

 

Στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, βρίσκονται από την Τρίτη (26/9) τα ξημερώματα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με την Εθνική Αργεντινής, ο Ντανιέλ Καστελάνι και η Μπιάνκα Φαριόλ. Ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου και η νέα κεντρική των Γυναικών, μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, έφτασαν στο «Ελ. Βενιζέλος», στις 3:00 τα ξημερώματα.

Κατά την άφιξη του στη χώρα μας, ο Αργεντινός τεχνικός των Κυπελλούχων Ευρώπης δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στην Αθήνα, που ήρθα στην ομάδα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για τη στήριξη. Προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν, θα είμαστε έτοιμοι για νέα τρόπαια».

 

 Από την πλευρά της, η διεθνής Αργεντίνα κεντρική των «ερυθρόλευκων» είπε: «Γεια σε όλους, είμαι η Μπιάνκα Φαριόλ και είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Θα σας δω σύντομα στο γήπεδο».

 

 

Ομάδα: