ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 February, 2023 - 17:50

Categories: 

Καταλήγει στον Σρέντερ η Λιντς

 

 

Στον αντικαταστάτη του Τζέσι Μαρς φέρεται πως κατέληξε η Λιντς!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ολλανδικής Telegraaf ο πρώην προπονητής του Άγιαξ, Άλφρεντ Σρέντερ, βρέθηκε στις κερκίδες του «Έλαντ Ρόουντ» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Λιντς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 23η αγωνιστική της Premier League και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Ολλανδός τεχνικός που απολύθηκε από το Άγιαξ πριν από λίγες ημέρες ήταν εκείνος που νίκησε στην «κούρσα» διαδοχής τον προπονητή της Φέγενοορντ, Άρνε Σλοτ, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την απόλυση του Αμερικανού.

Θυμίζουμε ότι πέραν των δύο προαναφερθέντων, στην εξίσωση μπήκε και το όνομα του Αργεντινού, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο από τη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά αρνήθηκε να αναλάβει στο μέσο της χρονιάς την ομάδα.