ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

28 August, 2023 - 11:54

Categories: 

Κατηφόρα δίχως σταματημό για την Ουτρέχτη, ξέσπασε η Φέγενορντ, εύκολο διπλό η Σπαρτά

3 αγώνες είχε χθες το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για την Eredivisie, στις οποίες Τσβολε, Φέγενορντ και Σπαρτά Ρότερνταμ επικράτησαν.

Αναλυτικότερα, την φετινή κακή πορεία συνεχίζει η Ουτρέχτη η οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Τσβολε με 1-0. Η Ουτρέχτη, η οποία παρατάχθηκε χωρίς τον Δουβικα καθώς ο Έλληνας επιθετικός ταξίδευε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Θέλτα, δεν κατάφερε να βρει χώρους στο πρώτο ημίχρονο ενώ η Τσβολε πίεζε αρκετά. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 69' με τον Ντρουφ να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Η Ουτρεχτη προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Πρώτο τρίποντο για την Τσβολε η οποία έχει δείξει σε αυτά τα τρία παιχνίδια μια συμπαθητική εικόνα νεοφώτιστης ομάδας. Αντίθετα, πολλά προβλήματα για την Ουτρέχτη η οποία παραμένει χωρίς πόντο και η θέση του Δανού τεχνικού, Σιλμπεμπαουερ αρχίζει και στενεύει αρκετά.

Ύστερα τις δύο προηγούμενες ισοπαλίες, η Φέγενορντ ξέσπασε απέναντι στην άπειρη Αλμερε Σίτυ επικρατώντας με 6-1. Μέχρι το 20' η γηπεδούχος Φέγενορντ κέρδιζε με 3-0 χάρη στα τέρματα των Χιμένεθ, Παιξαο και Γκερτριντα. Στην επανάληψη, με την Αλμερε Σίτυ ανήμπορη να αντιδράσει, η Φέγενορντ διεύρυνε το σκορ με τον Βιφερ στο 50' και τον Χιμένεθ και πάλι στο 65'. Το γκολ της τιμής ήρθε για την φιλοξενούμενη ομάδα με τον Φαν Ντε Καμπ αλλά στις καθυστερήσεις ο MVP, Τιμπερ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Τους πέντε βαθμούς έφτασε η Φέγενορντ η οποία ελπίζει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και σιγά σιγά να θυμίζει την περσινή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Η Αλμερε Σίτυ από την άλλη, τα έχει βρει σκούρα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με 0 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές.

Τέλος, η περσινή έκπληξη της χρονιάς, Σπαρτά Ρότερνταμ, φαίνεται να είναι και φέτος μια ευχάριστη έκπληξη καθώς επικράτησε της τιμίας φέτος Χέρενφεν με 1-3 μέσα στο "Abe Lenstra Stadion". Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει αρκετά καλά για τους γηπεδούχους αλλά στην κόντρα, η Σπαρτά άνοιξε το σκορ με τον Λαουριτσεν στο 34'. Παρόμοια εικόνα και στο επόμενο 45λεπτο αλλά η Σπαρτά σε ένα δεκάλεπτο κυριαρχίας έκανε το 0-3 με τον Σαιτο να σκοράρει στο 53' και στο 62'. Οι καρδούλες προσπάθησαν να βρούνε μια απάντηση και τα κατάφεραν με τον Μποχνιτς στο 72' αλλά τα χρονικά περιθώρια δεν ήταν αρκετά ώστε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.

2 νίκες και μία ισοπαλία μετράει η Σπαρτά Ρότερνταμ που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς, εφόσον όμως Αϊντχόφεν, Άγιαξ, Τβέντε και Άλκμααρ δεν αγωνίστηκαν αυτή την αγωνιστική λόγω των υποχρεώσεων τους στην Ευρώπη. Από την άλλη, την πρώτη ήττα γνώρισε η Χέρενφεν για φέτος παραμένοντας όμως ψηλά με 6 βαθμούς.