ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 February, 2023 - 19:32

Categories: 

Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι αιωνίων

 

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο θα αρχίσει όπως όλα δείχνουν ο δεύτερος ημιτελικός του Challenge Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Οι θερμοκέφαλοι οπαδοί των «Πρασίνων» δημιούργησαν ένταση ΄λεξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά, με άμεση συνέπεια η οι αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών

Όπως σας είχαμε αναφέρει, λιγότερο από μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, υπήρξε ένταση έξω από το κλειστό με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών μέσα στο γήπεδο.

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε η συζήτηση για το αν τελικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, καθώς υπήρχαν πιθανότητες και να μην γίνει. Τελικά αποφασίστηκε ο αγώνας να γίνει κανονικά, αλλά χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Από τα μεγάφωνα ακούστηκε πως θα πρέπει να υπάρξει εκκένωση των εξεδρών, με τους λιγοστούς έτσι και αλλιώς φίλους του Παναθηναϊκού που είχαν μείνει να αποχωρούν και μένει να δούμε το πότε θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα για να αρχίσει το ματς.

Ομάδα: