ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

2 February, 2022 - 00:46

Κερδίζουν και στα άσχημα βράδια τους οι Καταλανοί

Η Μπαρσελόνα υποδέχτηκε τη Μπάγερν στο «Palau Blaugrana” για την 24η αγωνιστική της Turkish Airlines Euroleague , με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια δύσκολη νίκη με 71-66 αφού τα έδωσαν όλα στην 4η περίοδο. 

Μετά από μια πρώτη περίοδο που δεν είδαμε σχεδόν τίποτα με συνολικό σκορ 9-9 και την αστοχία να επικρατεί , οι δύο ομάδες ξύπνησαν στο 2ο δεκάλεπτο , βρήκαν κάπως τον ρυθμό τους και πήγαν στα αποδυτήρια με τη Μπάγερν να είναι μπροστά στο σκορ με 29-28. 

Στη 3η περίοδο η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους μέσα από την άμυνα της κατάφερε να χτίσει μια μικρή διαφορά και έκλεισε το 3ο δεκάλεπτο με τη διαφορά στο +4 (45-41).

 Η τελευταία περίοδος ήταν και η καλύτερη (ποιοτικά) απ’ τις 3 προηγούμενες. Η Μπάγερν κατάφερε να προηγηθεί και με 5 πόντους διαφορά (56-61) στο 36’ αλλά οι γηπεδούχοι με μεγάλες άμυνες έφτασαν στη νίκη με 71-66 , έχοντας ως ήρωα τον Κάιλ Κούριτς που πέτυχε μεγάλα σουτ στο τέλος. 

 

Ο Κούριτς τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους και ο Μίροτιτς πρόσθεσε 13. Η Μπαρσελόνα έμεινε στη 2η θέση με συνολικό ρεκόρ 18-5 , ισοβαθμώντας με την 1η Ρεάλ που έχει και 2 ματς λιγότερα. 

 

Η Μπάγερν που είχε ως κορυφαίους τους Λούσιτς με 16 πόντους και Γιαραμάζ με 15 βρίσκεται  πλέον στην 9η θέση και ισοβαθμεί με την 8η Μονακό , έχοντας συνολικό ρεκόρ 11-12.