ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

20 March, 2023 - 02:06

Categories: 

Κεσσιε στο τέλος και στο -12 η Ρεάλ Μαδρίτης από την μαχήτρια Μπαρτσελόνα

Η 26η αγωνιστική για την La Liga μας επιφύλασσε το ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης ή αλλιώς το ευρέως γνωστό "El Clasico". Η Μπαρτσελόνα πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή και κατάφερε να επικρατήσει μπροστά στους οπαδούς της με 2-1.

Αναλυτικότερα, το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους "μπλαουγκράνα" καθώς είδαν την ομάδα τους να βρίσκεται πίσω στο σκορ από το 9ο λεπτό λόγω του αυτογκόλ του Αραούχο. Παρόλο αυτά, η Μπαρτσελόνα δεν πτοήθηκε και πίεσε συνεχώς για την ισοφάριση. Ο Σέρτζι Ρομπέρτο βρέθηκε μόνος του στην περιοχή μετα από κόντρες και εκτέλεσε τον Κορτουα για το 1-1 στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με την ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα συνέχισε την υπεροχή της χωρίς να δίνει μέτρα άλλα και προϋποθέσεις στην Ρεάλ για να απειλήσει. Όμως, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρούνε το γκολ ώστε να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Στο 80' ο Ασενσιο σκόραρε για την Ρεάλ, το γκολ όμως ακυρώθηκε μέσω VAR για offside. Οι γηπεδούχοι, είχαν ως πρώτο στόχο να κρατήσουν το 1-1 ώστε να μην δεχτούν και άλλο τέρμα, αλλά στο 90+2' ο Κεσσιε έγραψε το 2-1 μετά από το γύρισμα του Μπαλντε και έτσι έδωσε στην Μπαρτσελόνα το τρίποντο.

Με αυτούς τους τρείς βαθμούς, η Μπαρτσελόνα αύξησε στους 12 την διαφορά από την δεύτερη Ρεάλ η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 56 βαθμούς αλλά και στην δύσκολη θέση καθώς φαίνεται ότι το πρωτάθλημα, εάν δεν άλλαξε κάτι δραματικά, θα βαφτεί με τα μπλε και κόκκινα χρώματα.