ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2023 - 17:58

Categories: 

Κι επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Νέλσον Ολιβέιρα

 

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (30/5) πως δεν θα προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Νέλσον Ολιβέιρα το οποίο ολοκληρώνεται σε ένα μήνα από τώρα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε το δρόμο του Γιάσμιν Κούρτιτς, καθώς με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό πως ούτε το συμβόλαιο του Πορτογάλου επιθετικού θα ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν, κάτι ανάλογο που αναμένεται να συμβεί, επίσης, με τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ομάρ Ελ Καντουρί.

 

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρει:

 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως η συνεργασία της με τον Νέλσον Ολιβέιρα θα ολοκληρωθεί στις 30.06. Ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2021 για να αναλάβει το ρόλο του βασικού φορ. Ξεκίνησε εντυπωσιακά στην προετοιμασία, σκόραρε στο ντεμπούτο του, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα από πολύ νωρίς. Στις 12.08 στην Τούμπα κόντρα στη Μποέμιανς υπέστη ρήξη χιαστού κι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2021-22.

 

Η σεζόν 2022-23 ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς έσπασε τα πλευρά του στην προετοιμασία. Ο Πορτογάλος φορ δεν το έβαλε κάτω, επανήλθε, πάλεψε, έδωσε τα πάντα και ολοκλήρωσε την πορεία του στην ομάδα, μετρώντας 45 συμμετοχές, 10 γκολ και τέσσερις ασίστ συνολικά.

 

Ομάδα: