ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Παναγιώτης Αναστόπουλος

20 April, 2023 - 13:14

Categories: 

Κλείδωσε την πρόκριση παρά την ισοπαλία η Ίντερ!

Σε ένα πάρα πολύ ανοιχτό παιχνίδι στο Μιλάνο, Ίντερ και Μπενφίκα προσέφεραν σκορ και θέαμα, ικανοποιώντας απόλυτα ένα μέσο ποδοσφαιρόφιλο. Ωστόσο, το τελικό 3-3 άφησε ευχαριστημένη μόνο την ομάδα του Ινζάγκι, η οποία σε συνδυασμό με την επικράτηση της την προηγούμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία (0-2), πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς ο Μπαρέλα, με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου, άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0. Βέβαια, στο συνέχεια οι «Αετοί» της Λισσαβόνας κατάφεραν να φέρουν σε ισορροπία τα τεκταινόμενα στο Τζουζέπε Μεάτσα, πραγματοποιώντας το 1-1 στο 38' με τον Άουρσνες. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες. 

Στην επανάληψη, οι νερατζούροι, βέβαια, ανέβασαν στροφές και με δύο τέρματα μετά τη μία ώρα παιχνιδιού, σφράγισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Λαουτάρο Μαρτινέζ (63') και Χοακίν Κορρέα (78') έκαναν το 3-1, θέτοντας ταφόπλακα στις λιγοστές ελπίδες των φιλοξενούμενων. Το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να εκμεταλλευτούν τη χαλαρότητα της Ίντερ προς το τέλος και να πάρουν έστω μια τιμητική ισοπαλία. Με τους Αντόνιο Σίλβα (86') και Πίτερ Μούσα (90'+5) να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα, η Μπενφίκα απέσπασε το 3-3, αποκλειόμενη όμως από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Τώρα, στα ημιτελικά αναμένεται να δούμε το λεγόμενο ντέρμπι ντε λα Μαντονίνα, αφού Μίλαν και Ίντερ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για μια θέση στον τελικό. Το άλλο ζευγάρι είναι το Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης.