ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2023 - 16:01

Categories: 

Κλείνει τον Λούκας Ρουπ ο Άρης κοντά και σε εξτρέμ

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λούκας Ρουπ στον Άρη.

Ο Γερμανός μέσος, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από το καλοκαίρι από τη Νόριτς, έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη και, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όλα δείχνουν ότι ο 32χρονος χαφ, ο οποίος θα καλύψει το κενού του Μάνου Γκαρθία, θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Αύριο ο Ρουπ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους «κίτρινους», αφού σήμερα η ομάδα έχει πάρει ρπεό από τον Άλαν Πάρντιου.

Εν τω μεταξύ, οι Θεσσαλονικείς αναμένεται σήμερα να προχωρήσουν και την υπόθεση του εξτρέμ, με τον ο οποίο βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να καλυφθεί και το συγκεκριμένο κενό στο ρόστερ της ομάδας.

Τέλος, ο Φαμπιάνο δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αυτή ήταν η έβδομη για τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος κληθεί να απουσιάσει σε δυο από τους επόμενους τέσσερις αγώνες του Άρη, δημιουργώντας ένα μίνι «πονοκέφαλο» στον Πάρντιου.

 

Ομάδα: