ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 December, 2022 - 18:31

Categories: 

Κορυφή για την Ηλιούπολη

Στην κορυφή του β’ ομίλου της φετινής SuperLeague 2 φιγουράρει από σήμερα, έστω και με παιχνίδια παραπάνω, η Ηλιούπολη, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Παναχαϊκής, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

 

 

 

Η ομάδα των νοτίων προαστίων κατάφερε να καθαρίσει το «τρίποντο» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Καθώς ο Τριανταφυλλάκος με τρομερό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ στο 33’, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Χέμπερτ έκανε το 2-0!

Με τους Αχαιούς να μειώνουν χάρη σε ένα ακόμα πανέμορφο τέρμα στην αναμέτρηση, με τον Λιποράσε στο 55ο λεπτό, αλλά να μην αποφεύγουν την ήττα τελικά…

Στον έτερο σημερινό αγώνα για τον Β’ όμιλο, ο Ηρόδοτος έκανε… σεφτέ στο ντέρμπι ουραγών με τον ΠΑΟ Ρουφ, κατακτώντας την εκτός έδρας νίκη με 2-1 και αφήνοντας τον αντίπαλό του χωρίς επιτυχία ακόμα.

Ηλιούπολη-Παναχαϊκή 2-1, ΠΑΟ Ρουφ-Ηρόδοτος 1-2

Με τους γηπεδούχους να στέκονται άτυχοι λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, αφού το πλασέ στην κίνηση του Κονέ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κρόστα! Αλλά να παίρνουν τελικά προβάδισμα στην επανάληψη, με γκολ του Τσιάβου.

Η χαρά τους κράτησε ωστόσο πέντε λεπτά συνολικά… Όσα χρειάστηκαν δηλαδή οι Κρητικοί για να ισοφαρίσουν αρχικά, στο 52’ με τον Μακρυδάκη, αλλά και να κάνουν την ανατροπή, χάρη στο τέρμα του Κυριακίδη στο 55ο λεπτό!