ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 January, 2023 - 23:58

Κορυφαία αμυντική επίδοση οι 60 πόντοι για τον Ολυμπαικό!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

Με όπλο την γρανιτένια του άμυνα ο Ολυμπιακός κατασπάραξε την Ρεάλ Μαδρίτης κι έστειλε μήνυμα σε όλη την Ευρώπη ότι είναι πανέτοιμος να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, πατώντας κορυφή!

Η αλήθεια είναι ότι με την ανατολή του 2023 η «αρμάδα» του Γιώργου Μπαρτζώκα επιστρατεύει περισσότερο από ποτέ τις «δαγκάνες» της αλλά και την συνέπεια των παικτών της στο αμυντικό σκέλος, δημιουργώντας με απίστευτη συνέπεια τις προϋποθέσεις προς τις νίκες και τους θριάμβους!

Η αρχή έγινε στο εμφατικό 82-66 επί της Αρμάνι Μιλάνο, για να ακολουθήσουν οι μόλις 64πόντοι παθητικό στην ήττα από την Μονακό με 64-60 που προδιέθεταν για την … αλλαγή του σκηνικού…

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας διαπιστώνοντας ότι δεν βρίσκονταν στη καλύτερη επιθετική τουςε βραδιά επιστράτευσαν την αμυντική τους ικανότητα. Με «μπροστάρηδες» τους Ουόκαπ, Παπανικολάου, Σλούκα, Λαρεντζάκη, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις τους Βεζένκοφ, Φαλ και Μπλακ οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στην δημιουργία των Μαδριλένων οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις έμεινα με την μπάλα στα χέρια αδυνατώντας να  ολοκληρώσουν επιθέσεις.

Για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, οι μόλις 60 πόντοι που δέχθηκε ο Ολυμπιακός συνιστούν την κορυφαία τους φετινή αμυντική επίδοση στην Ευρωλίγκα κόντρα μάλιστα σε μία από τις κορυφαίες επιθετικά ομάδες της «Γηραιάς Ηπείρου»

Μέσα από την γρανιτένια τους άμυνα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα απέκτησνα περίσσια αυτοπεποίθηση, δημιουργώντας μάλιστα και συνθήκες αιφνιδιασμών, προσφέροντας όμορφο θέαμα

 

Ομάδα: