ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 January, 2023 - 21:38

Categories: 

Κράτησε το αήττητο με «λυτρωτή» τον Ουόκαπ!

Τα .. χρειάστηκε ο Ολυμπιακός μέχρι να υποτάξει το πολύ ανταγωνιστικό Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με 86-87 και να δώσει συνέχεια στην ξέφρενη και αήττητη πορεία του στην φετινή BasketLeague.Για να ακριβολογούμε, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν την ολύμπια ψυχραιμία και τα έντονα ηγετικά χαρακτηριστικά του Τόμας Ουόκαπ. Με καλάθι του Αμερικανού γκαρντ 1’4 ‘’ πριν το τέλος οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέδρασαν από το Περιστέρι πετυχαίνοντας πολύ σημαντικό βήαμ για την κατάκτηση της πρώτης προνομιούχου θέσης της κανονικής περιόδου διατηρώντας το +2 από τον Παναθηναϊκό.

 Tο ματς σε όλη του την διάρκεια ήταν ντέρμπι. Οι Πειραιώτες με τους Βεζένκοφ και Λαρεντζάκη και γκολ-φάουλ του Μπλακ προσπέρασαν 73-80 στο 37’, αλλά οι γηπεδούχοι με επιθετικά ριμπάουντ και τρίποντα των Ντένμον και Φρανσίσκο έκαναν σερί 8-0  για το προβάδισμα (81-80), στο 38’. Ο Γουόκαπ έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, με τρίποντο του Φρανσίσκο να γράφει με τρίποντο το 84-82. . Η απάντηση ήρθε με τρίποντο του Λαρεντζάκη, αλλά ο Φρανσίσκο έκανε το 86-85, στα 14,4’’ για τη λήξη. Για να έρθει ο Ουόκαπ να διαμορφώσει το τελικό 86-87

Ομάδα: