ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 November, 2023 - 18:40

Categories: 

Κραβαρίτης: «Να κάνουμε ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση»

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης η ομάδα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ρίχνεται το βράδυ της Παρασκευής την μάχη της Βουδαπέστης  κόντρα στην Ουίπεστ . Με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Δημήτρη Κραβαρίτη να δίνει το δικό του στίγμα:

«Η 4η αγωνιστική για το Champions League. Είναι παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Η Ούιπεστ είναι άλλη ομάδα στην έδρα της και παίζει και το τελευταίο της… χαρτί, αναφορικά με την πρόκριση. Εμείς, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση».

Η Βάσω Πλευρίτου από την πλευρά της τόνισε: «Μια ακόμα ευρωπαϊκή αναμέτρηση απέναντι στην ουγγρική Ούιπεστ. Γνωρίζουμε, ότι είναι θα είναι αρκετά πιο δύσκολη αναμέτρηση, συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ανυπομονούμε να δείξουμε τον χαρακτήρα που έχει αυτή η ομάδα».

 

Ομάδα: